Vanzari record pentru concertul extraordinar de Craciun al Corului Madrigal

Advertorial
Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 14:19
9501 citiri
Vanzari record pentru concertul extraordinar de Craciun al Corului Madrigal

Entuziasmul publicului pentru Concertul Extraordinar de Craciun al Corului National de Camera "Madrigal-Marin Constantin" creste de la an la an si este o traditie care a implinit deja jumatate de secol.

In doar cinci zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru cel de-al doilea concert suplimentat la cererea publicului, biletele au fost epuizate.

Peste 1.600 de spectatori si-au asigurat un loc in superba sala a Ateneului Roman pentru cele trei concerte pe care Corul National de Camera "Madrigal-Marin Constantin" le va sustine in zilele de 7, 8 si 10 decembrie.

Biletele pentru ultimul spectacol sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Timp de trei zile, incepand cu ora 19:00, Corul Madrigal va transforma Ateneul Roman in edificiul simbol al celei mai indragite perioade ale anului - sarbatorile de iarna.

Va fi pus in scena un magic spectacol sonor, care isi propune sa transpuna spectatorii in spatiul de poveste al colindului autentic.

"Este o onoare si o mare responsabilitate artistica pentru noi sa ducem mai departe aceasta splendida traditie a Concertului Extraordinar de Craciun, sa oferim romanilor spiritul acestei sarbatori, emotia colindelor si bucuria de a fi impreuna. Si anul acesta, sute de copii din Programul National Cantus Mundi vor aduce publicului vestea nasterii Domnului alaturi de mentorii lor din Corul Madrigal, completand cu inocenta si talentul lor un eveniment pe care ni-l dorim si de aceasta data remarcabil."- Emil Pantelimon, managerul Corului National de Camera Madrigal - Marin Constantin.

Publicul va fi condus intr-un basm muzical in care se vor regasi unele dintre cele mai serafice partituri specifice sarbatorii Nasterii Domnului.

Anna Ungureanu si Cezar Verlan, dirijorul secund al renumitului ansamblu - care va dirija concertul de pe 10 decembrie - au realizat o selectie repertoriala inedita, care include lucrari clasice romanesti, de inspiratie folclorica si religioasa dar si pagini muzicale internationale, din registrul modern, care nu au fost interpretate pana acum de un alt ansamblu coral romanesc.

Ca si in ultimii patru ani, Corul Madrigal va propune o noua versiune a uneia dintre cele mai cunoscute colinde din lume, Jingle Bells.

Fiecare concert se va incheia alaturi de sute de copii si tineri din Programul National Cantus Mundi, care vor urca pe emblematica scena a Ateneului Roman, alaturi de mentorii lor, membrii Corului Madrigal, oferind o experienta artistica unica.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#concert Madrigal Craciun, #concert Cor Madrigal Bucuresti 2019 , #concert