E weekend si ai ramas in Bucuresti? Nu dispera: fugi la Terra Park! (Galerie foto)

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 20:37
7147 citiri
E weekend si ai ramas in Bucuresti? Nu dispera: fugi la Terra Park! (Galerie foto)

Daca vrei sa ai parte de un weekend pe cinste, nu e musai sa pleci la mare sau la munte. Daca esti din Bucuresti, atunci incarca-te cu energie si da fuga la Terra Park, cel mai mare parc de distractii al Capitalei!

Ai de ales intre 30 de caruseluri, tiribombe si multe alte masinarii, dintre care 17 sunt localizate in exterior, iar 13 sunt acoperite, au explicat cei de la Terra Park pentru Ziare.com.

Asadar, dupa ce ti-ai facut curaj, intri in "Aventurile copiilor la interior": La Baloane, La Arena, La Menajerie, La Buggy, La Masinute cu Baterie, La Casa Groazei-Povesti din Tangilis, La Ciocniri, La Camioane, La Safari, La Corabie, La Roata si La Joaca. Asa cum spune numele, sunt pentru copii.

Urmeaza La Cinema 4D, unde personajele preferate pot iesi oricand din ecran. Dincolo de efectele 3D, nici vantul nu se lasa mai prejos si uneori poate aduce chiar stropi de ploaie.

Apoi, copiii au parte de "Aventurile la exterior": Italia: Circus Maximus, Anglia: Londra la inaltime, Vestul Salbatic: Trenuletul Union Pacific, China: Dra Gon, Ciad: 5 saptamani in balon, si Germania: Roata Brandenburg.

Maroc: Cestile magrebiene, Franta: Traffic jam Paris, Mali: La capatul lumii, India: Old Timer Crash, si Polul Nord: Nort Pole 1, sunt distractiile de la categoria "Aventurile familiei".

Cele mai populate sunt masinariile de la "Aventurile extreme": USA: Willis Tower, Egipt: Nava Khufu, Insula Pastelui: Moai, Mexic Maya: Toltec Pendula, si Rusia: Trans-Siberian Express.

"Atunci cand simti ca ai nevoie de forte noi, poposeste in zona mancarurilor, unde vei intalni personaje prietenoase, gata oricand sa-ti satisfaca toate poftele internationale. Trebuie doar sa cercetezi diversitatea retetelor, sa le gasesti pe cele mai bune si sa te servesti.

Inainte de plecare, ia cu tine cateva suveniruri: steagurile victoriei, magnetii care atrag aventura sau jurnalele de drum sunt doar cateva dintre amintirile pe care le poti pastra pana la adanci batraneti. Pentru cei mici, exista chiar si suveniruri dulci, bomboane pe care si le pot crea dupa gustul lor pofticios", spun reprezentantii Terra Park.

Cat costa la Terra Park?

Accesul in cel mai mare parc de distractii din Bucuresti se face pe baza unui card care functioneaza pe puncte, astfel incat un punct este echivalentul a 1 leu. Ca sa ai parte de aventuri nebanuite, trebuie, mai intai, sa-ti iei un bilet in functie de ceea ce vrei sa faci. De exemplu, un abonament pentru o zi costa 89 de lei si te poti da in tot ce vrei tu!

In zilele saptamanii, preturile de la Terra Park variaza intre 4 si 12 lei, iar in weekend si in zilele festive, de la 6 la 15 lei. Daca ai ramas fara bani, iti poti alimenta cardul cu 50, 80 sau 120 de puncte.

"Pentru a incepe aventura Terra Park, trebuie sa ai cu tine cardul de acces. Acesta contine punctele magice, pe baza carora te poti bucura de toate atractiile parcului, poti poposi in zona mancarurilor internationale si poti lua cu tine oricare dintre suveniruruile preferate", mai spun cei de la Terra Park.

Terra Park, situat pe Bulevardul Timisoara, la iesirea catre autostrada Bucuresti-Pitesti, este deschis de luni pana duminica, insa in intervale orare diferite. Astfel, luni si marti poate fi luat cu asalt intre 16.00 si 23.00, de miercuri pana vineri intre 12.00 si 23.00, iar in weekend, sambata si duminica, distractia e in toi de la 10.00 pana la 00.00.

In aceasta vara se va deschide in Bucuresti un alt parc de distractii, Divertiland. Catalina Alexandra Ion, brand manager la Divertiland, a confirmat pentru Ziare.com ca noul parc de distractii va fi inaugurat in vara lui 2012, insa nu a anuntat o data concreta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Terra Park Bucuresti, #parc distractii Bucuresti, #distractie weekend Bucuresti, #preturi Terra Park, #atractii Terra Park , #distractie