John Digweed la festivalul de muzica electronica de la Galati
Weekend / dj
In perioada 6-7 august se va desfasura la Galati primul festival de muzica electronica pe Plaja Dunarea, municipalitatea oferind in acest sens o suprafata de 3.000 mp, costurile evenimentului urmand a fi suportate de organizator. Si-a anuntat deja participarea John Digweed, unul dintre cei mai importanti DJ din lume, britanicul fiind votat ...
Unde mixeaza DJii romani in acest weekend
Vineri, 28 August 2009, ora 21:00 - Unde mixeaza DJii romani in acest weekend
Weekend / dj
In acest weekend, 28 - 29 august, DJ-ii romani care nu mixeaza in Bucuresti pot fi gasiti si in cluburile mai importante din tara. Beat Factor va prezinta o parte din programul DJ-ilor romani in...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei dj . Această zonă va concentra articolele categoriei Weekend din Ziare.Com care au subiectul principal: dj.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - dj, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Weekend , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.