Cele mai noi filme de Craciun la care sa te uiti in aceasta perioada magica

Miercuri, 25 Decembrie 2019, ora 14:29
18550 citiri
Cele mai noi filme de Craciun la care sa te uiti in aceasta perioada magica
Foto: Captura YouTube/ Netflix

Zilele de Craciun sunt perioada perfecta in care sa te cuibaresti pe canapea, alaturi de familie sau prieteni, si sa te uiti la filme, savurand o cana cu ciocolata calda si bezele.

Anul acesta au aparut destul de multe filme faine, dar incercam sa mentinem recomandarile in zona Sarbatorilor de iarna, asa ca iata cateva filme de Craciun - aparute recent - la care sa te uiti alaturi de cei dragi:

Frozen 2

Cred ca aceasta animatie nu lipseste din niciun top cu filme de vazut in perioada Craciunului. Aparut de curand, Frozen 2 este continuarea filmului de succes din 2013 si urmareste povestea celebrelor personaje Anna, Elsa, Olaf si Kristoff, care se imbarca intr-o calatorie periculoasa, in timp ce cauta raspunsuri despre puterile magice ale Elsei.

Let it Snow

Let it Snow nu e cel mai tipic film de Craciun, dar e cu adolescenti si intamplari comice in ziua de Ajun, care se termina cu o petrecere faina. Actiunea se petrece intr-un orasel mic, lovit de o furtuna de zapada, deci personajele principale trebuie sa iasa din diverse incurcaturi.

Iata un trailer:

The Knight Before Christmas

O comedie romantica, cu destul de multe clisee si o idee nu foarte noua - un cavaler medieval ajunge in "viitor", adica 2019, si se intalneste cu o femeie care a incetat sa mai creada in dragostea adevarata. Destul de previzibil, nu? Dar tot e simpatic sa-l vezi cu partenerul sau cu prietenii tai.

Si daca sunteti fani Vanessa Hudgens, actrita din rolul principal, va recomand si The Princess Switch, film de Craciun din 2018. Iata trailer:

Klaus

Un film numai bun de vazut cu cei mici. Animatia (foto articol) spune povestea unei prietenii greu de imaginat: dintre Jesper - un postas tanar si rasfatat - si mosul Klaus, un tamplar singuratic caruia ii place sa faca jucarii. Vocile sunt date de J.K. Simmons si Jason Schwartzman.

Iata trailer:

Noelle

Inca un film Disney de Craciun, in care rolurile principale le au Anna Kendrick si Bill Hader. Noelle, interpretata de Kendrick, este fata lui Mos Craciun si se gaseste in teribila situatie de... a salva Craciunul:

Last Christmas

In acest film joaca Emilia Clarke, mama dragonilor din celebrul serial Game of Thrones. Pelicula se bazeaza pe cantecul "Last Christmas" interpretat de Wham! si este inspirat de muzica regretatului George Michael, care a facut parte din aceasta trupa.

Emilia Clarke interpreteaza rolul unei femei cinice, care incepe o relatie de prietenie cu un barbat misterios - interpretat de Henry Golding - si, incet dar sigur, se indragosteste de el.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Un musical romantic care reinterpreteaza in stil modern povestea Cenusaresei. Merita vazut daca nu te deranjeaza in mod special cliseele si cantecele de Craciun.

Grinch

Fac o exceptie de la regula cu urmatoarea recomandare, fiind un film aparut anul trecut, dar personajul verde nu trebuie sa lipseasca de pe niciun ecran, de Craciun: Grinch.

Desi a aparut in 2018, animatia "The Grinch" este un must see! Filmul e colorat, pe alocuri funny, iar vocea inconfundabila a lui Benedict Cumberbatch reuseste sa dea viata personajului verde intr-un mod magic.

Pentru cei nostalgici, care il adora pe actorul Jim Carrey, recomand de acum clasicul "Cum a furat Grinch Craciunul" din anul 2000.

Vizionare placuta si Sarbatori fericite!

A.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
#filme craciun 2019, #filme sarbatori 2019 , #filme