Ziare.com

Festivalul Filmul de Piatra, intre 24 si 26 septembrie

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 15:55

   

Festivalul Filmul de Piatra, intre 24 si 26 septembrie
O editie inedita a festivalului de scurtmetraje Filmul de Piatra va avea loc, in perioada 24 - 26 septembrie, la Piatra Neamt.

Timp de trei zile, orasul va fi cuprins de "o sarbatoare a filmului si a artelor", iar programul care contine, pe langa proiectiile de film, si concerte, spectacole multimedia si spectacole de teatru, totul in aer liber si gratuit, informeaza organizatorii .

Astfel, vineri, proiectiile, concertele si celelalte surprize au loc in centrul orasului, in Piata de la Turnul lui Stefan, pentru ca sambata si duminica, festivalul sa se mute pe varful muntelui Cozla.

"Varful muntelui Cozla, la apus, e unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Peisajul e uimitor: orasul, muntii din jur, lacul, masivul Ceahlau, apusul de soare... Visam de multa vreme la acest moment, si promitem tuturor celor care ne vor fi alaturi ca vor trai o experienta magica, de neuitat", declara directorul festivalului, regizorul Andrei Dascalescu.

Pe varful muntelui se vor juca spectacole de teatru, iar la apus vor fi concertele. Dupa ce se innopteaza, vor avea loc proiectiile.

Printre programele de film ale acestei editii se numara un "Best of" Anim'est, un program de filme islandeze, dar si filmele castigatoare la prima editie a festivalului Filmul de Piatra.

Filmul de Piatra - Editia 1.5 - este organizata de Filmlab cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei si al Primariei Piatra Neamt.
Citeste mai multe despre festivalul Filmul de Piatra
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1001 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Megeti cu incredere la Piatra Neamt pentru ca aveti ce vedea si in afara festivalului ! Pe bune !

,

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor