Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Filme gratuite intr-un parc bucurestean - afla programul

Luni, 26 August 2013, ora 17:52
2038 citiri
Filme gratuite intr-un parc bucurestean - afla programul

Evenimentul Cinema in Parc debuteaza, in Parcul Crangasi din Capitala, in 30 august. Astfel, timp de o saptamana, pana in 4 septembrie, incepand cu orele 21.15, bucurestenii pot vedea filme gratuit, in fiecare seara.

Astfel, vineri, publicul este invitat la Viata lui Pi (Life of Pi), in regia lui Ang Lee, un film de aventura, castigator a 4 premii Oscar in 2013 si declarat Filmul Anului 2013 in SUA, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Sambata, poate fi vazut mai vizionat film romanesc al anului 2012, Despre Oameni si Melci, semnat de Tudor Giurgiu, o comedie-drama premiata la Festivalul de Film din Varsovia, Festivalul International de Film de la Valladolid si detinator al Trofeul Palic Towerde la Festivalul International de Film Palic din Serbia.

Duminica, cinefilii pot vedea doua premiere romanesti ale anului 2013: Funeralii Fericite, cu Malaele, atat ca regizor, cat si ca protagonist in rolul lui Lionel, un roman reintors din Franta. Aflat la cea de-a doua colaborare cu scenaristul Adrian Lustig, dupa filmul Nunta muta, Horatiu Malaele joaca in Funeralii fericite alaturi de actori de renume precum: Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazar, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc si Antoaneta Zaharia.

O alta proiectie in premiera este co-productia romano-germana Condamnat la viata, regizata de Bogdan Dreyer, despre un sat din Transilvania la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, avandu-i in rolurile principale pe Gerard Depardieu si Harvey Keitel.

Luni, 2 septembrie, poate fi vizionata drama Zborul (Flight), productie americana din 2012, regizata de Robert Zemeckis si nominalizata la doua premii Oscar, cu Denzel Washington in rolul principal.

Marti e randul peliculei Si caii sunt verzi pe pereti, al treilea lungmetraj regizat de Dan Chisu, o comedie-drama despre iluzia imbogatirii.

In ultima zi a proiectiilor, miercuri, poate fi vazut filmul Condamnat la viata, o productie 2013.

A.S.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#filme gratuite parc Crangasi, #Cinema in parc 2013, #proiectii filme parc Bucuresti gratis, #filme gratis Bucuresti septembrie 2013, #evenimente parc Crangasi , #filme