James Bond incepe cu stangul - scenariu furat

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 14:15
3157 citiri
James Bond incepe cu stangul - scenariu furat
Foto: REX

O versiune initiala a scenariului urmatorului film din franciza James Bond a fost furata de hackeri.

Producatorii peliculei ce va purta numele de Spectre au confirmat faptul ca scenariul a ajuns pe mana hackerilor, in urma unui atac cibernetic asupra Sony Pictures, informeaza BBC.

Exista in prezent temeri ca scenariul ar putea fi publicat online. In ciuda furtului, filmarile continua, a declarat si un purtator de cuvant al Sony. FBI ancheteaza in prezent acest caz.

"Spectre" are parte de ghinioane inca inainte de lansare, in urma cu cateva zile iesind la iveala faptul ca noua masini de lux care urmau sa apara in noul film au fost furate dintr-un garaj din Germania. Printre acestea se aflau si cinci masini Range Rover. Automobilele urmau sa fie transporate in Alpi. Valoarea masinilor se ridica la 630.000 de lire sterline.

Un jaf colosal afecteaza noul film James Bond

Spectre, care il are ca personaj principal pe Daniel Craig, va fi lansat in noiembrie 2015.

Filmarile au inceput luna aceasta, fiind dezvaluita si distributia, dar si masina pe care o va conduce agentul 007, un Aston Martin DB10. Pe langa Christoph Waltz si Lea Seydoux (cea mai noua "fata Bond"), in film va juca si frumoasa Monica Bellucci.

Fostul luptator de wrestling Dave Bautista (prezent si in "Guardians of the Galaxy"), film cu succes de casa), va putea fi vazut si el in rolul lui Mr. Hinx.

Ralph Fiennes, Ben Whishaw si Naomie Harris isi vor relua si ei rolurile din "Skyfall" in urmatorul film al francizei, iar scenaristii John Logan, Neal Purvis si Robert Wade se intorc, de asemeni.

Dupa Quantum of Solace si Skyfall, ambele cu Daniel Craig, Spectre va fi filmat in Roma (Italia), Maroc, Mexic si Solden (Australia).

Se contureaza urmatorul film James Bond - O actrita superba, in distributie

Pana in prezent, Skyfall este cel mai de succes film din seria James Bond, fiind si productia cu cele mai mari castiguri din cinematografia britanica, peste un miliard de dolari. Toti criticii au fost de acord ca Mendes a reusit sa "revigoreze" franciza, adaptand-o zilelor noastre. Skyfall a fost lansat la 50 de ani de la debutul francizei.

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#scenariu furat James Bond, #Spectre scenariu furat, #hackeri scenariu Spectre, #atac cibernetic Sony, #Spectre James Bond , #filme