Tom Cruise a prezentat imagini din viitorul film ''Top Gun: Maverick'' (Video)

Vineri, 19 Iulie 2019, ora 12:18
4342 citiri
Tom Cruise a prezentat imagini din viitorul film ''Top Gun: Maverick'' (Video)
Foto: Facebook/Tom Cruise

Actorul Tom Cruise a surprins, joi, publicul prezent la salonul international al benzilor desenate Comic-Con, desfasurat in San Diego, unde a prezentat primele imagini din viitorul film "Top Gun: Maverick", continuarea peliculei de succes din 1986.

"Cu totii v-ati pus intrebarea de-a lungul anilor... Calatoresc prin lume, iar oamenii imi spun: de ce nu faceti o continuare, cand o sa faceti un alt 'Top Gun?'", a afirmat starul de la Hollywood cu ocazia celei de-a 50-a editii a acestui amplu festival dedicat culturii pop, potrivit AFP.

"34 de ani, ati avut foarte multa rabdare cu mine si am simtit ca e responsabilitatea mea sa fac in sfarsit asta pentru voi", a adaugat Tom Cruise.

Trailerul peliculei il infatiseaza pe protagonistul Pete "Maverick" Mitchell, interpretat de Tom Cruise. Pilotul refuza sa se retraga din activitate, desi nu reuseste sa fie avansat in grad.

Protagonistul apare pe motocicleta, imbracat in celebra sa geaca din piele si purtand ochelari de soare.

Scenele care infatiseaza avioane decoland de pe port-avion sunt "toate reale" si au fost realizate in urma unei stranse colaborari cu responsabili din cadrul armatei, a explicat Tom Cruise.

"Am vrut sa va ofer tuturor experienta de a fi la mansa unui avion (...) . Este o scrisoare de dragoste pentru aviatie", a adaugat actorul.

Desi nu a primit recenzii elogioase din parte criticilor, primul film "Top Gun" a avut un succes rasunator in randul publicului, aducandu-i lui Tom Cruise faima internationala.

#Tom Cruise Top Gun Maverick, #Tom Cruise Top Gun , #filme