Weekend la film: Vezi ce premiere gasesti
Weekend / program cinema
Weekendul acesta programul la cinema este cel putin tentant, cu premiere mult asteptate. De la filme de actiune, precum Mission Imposible, pana la thrillere cum ar fi The Girl With The Dragon Tatoo, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau. Una dintre premierele acestui weekend este J. Edgar, un film biografic. J. Edgar Hoover a fost primul director FBI, din mai 1924 pana la moartea sa din 1972. In acest interval a reusit sa stabileasca principiile dupa care agentia functioneaza si astazi. Directorul FBI este interpretat de Leonardo di Caprio, iar regia este semnata de Clint Eastwood. Filmul poate fi vazut la Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni, Glendale Studio si Patria. Pretul biletelor la mall-uri este de 25 de lei, in timp ce la Patria vei plati cu 10 lei mai putin. O alta premiera a weekend-ului este Cotraband, un thriller in care Mark Wahlberg are rolul principal. La Movieplex ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei program cinema . Această zonă va concentra articolele categoriei Weekend din Ziare.Com care au subiectul principal: program cinema.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - program cinema, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Weekend , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Weekend