Noapte alba pentru devoratorii de publicitate

Vineri, 27 Iunie 2008, ora 14:35
2598 citiri
Noapte alba pentru devoratorii de publicitate

Iubitorii de publicitate sunt asteptati vineri seara, 27 iunie, la Sala Polivalenta unde se va da startul celei de-a 13-a editie a "Noptii devoratorilor de publicitate", eveniment care va avea in deschidere un concert sustinut de formatia Shukar Collective.

Ca in fiecare an, evenimentul prezinta cele mai nonconformiste si inedite reclame realizate in intreaga lume, informeaza NewsIn.

"Este un spectacol deja renumit in Romania si se impune de fiecare data prin atmosfera incendiara, imbinand perfect atmosfera, creativitatea si pasiunea pentru publicitate. Spectacolul ne transmite starea de spirit a advertisingului la nivel mondial, fiecare tara fiind reprezentata prin spoturile alocate in cadrul evenimentului", a declarat producatorul general al evenimentului si presedintele fundatiei DaKino, Dan Chisu.

Publicitarii romani vor avea ocazia sa demonstreze cat de creativi au fost, beneficiind in cadrul show-ului de un capitol special dedicat publicitatii romanesti.

In deschidere, va avea loc un spectacol sustinut de Shukar Collective. Shukar Collective imbina intr-un mod original sunetul new generation cu muzica traditionala a ursarilor.

Formatia a fost infiintata de Napoleon, Tamango si Clasic, iar la inceput se chema Shukar.

Trupa canta muzica ursarilor folosind linguri, butoaie de lemn sau darabuca, ce creeaza un puternic sunet emotional si afectiv in acelasi timp.

Evenimentul "Noaptea devoratorilor de publicitate" este organizat de agentia Zero Events.

"Noaptea devoratorilor de publicitate" este un spectacol care combina un cinema de buna calitate cu divertismentul si cu spiritul ludic al publicului.

Totul a inceput in 1973 cand un pusti de zece ani, fascinat de reclamele vazute la televizor si in salile de cinema, a inceput sa colectioneze casete cu spoturi si filme publicitare.

Consecvent si devotat pasiunii sale, el este astazi mentionat in Cartea Recordurilor drept cel mai mare colectionar de spoturi si reclame din lume, detinand peste 700000 de piese.

Reusind sa adune spoturi din toata lumea, Jean Marie Boursicot s-a hotarat sa le prezinte in cadrul unui spectacol de un tip unic, intitulat "La nuit de Publivores".

Prima editie a ceea ce numim astazi "Noaptea devoratorilor de publicitate" a avut loc in 1981, sub titulatura "Friandises".

Succesul acestei initiative a venit imediat: timp de 26 de ani, spectacolul a fost prezentat anual in peste 40 de tari de pe toate continentele.

In 1995 Fundatia DaKINO a organizat prima reprezentatie in Romania sub titlul "Noaptea devoratorilor de publicitate".

De atunci spectacolul este organizat in fiecare an, fiind prezentate mai mult de 500 de filme publicitare.

Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
#Noaptea Devoratorilor de Publicitate, #Bucuresti, #Sala Polivalenta , #sala