Unde gasesti martisoare weekendul acesta, in Capitala?

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 12:20
2758 citiri
Unde gasesti martisoare weekendul acesta, in Capitala?

Bucurestenii care au lasat pe duminica achizitionarea de martisoare isi pot face cumparaturile la targul de la Agronomie, la Sala Dalles, la Muzeul Taranului Roman si la Palatul Copiilor.

Festivalul Primaverii de la Galeria Dalles are loc pana la 8 martie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar intrarea este libera, conform Adevarul.

Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman va fi deschis, intre orele 10.00 si 18.00, pana la 1 martie. Pretul unui bilet variaza intre 2 si 4 lei.

La Palatul Copiilor vor fi expuse, pana la 1 martie, in intervalul orar 10.00-21.00, martisoare realizate de copiii si batranii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul 6.

Daca vrei sa impletesti utilul cu placutul, poti vizita Targul de la Agronomie, unde poate fi admirat cel mai mare snur de martisor, cu 366 de noduri, demn de Cartea Reacordurilor. Targul va fi deschis si luni, intre orele 9.00 - 18.00.

Tot aici mai poate fi admirat cel mai vechi martisor din lume, din 1898, avand forma unei randunici din zbor. Martisorul din argint valoreaza 300 de lei, insa proprietarul spune ca nu este de vanzare.

Un alt martisor valoros din colectia aceluiasi proprietar il reprezinta un banut din alama, scos pe piata in anul 1920 de Flota Romana, dar si un banut gaurit din anul 1905, pe care-l vinde cu 5 lei.

Martisoare cu chipul manelistilor, la 2 lei

Oferta de martisoare este foarte variata in aceasta perioada, in Bucuresti. Cele mai intalnite sunt kitsch-urile care provin din China si a caror valoare rar depaseste 3 lei. Ieftine sunt si martisoarele cu chipul unor cunoscuti interpreti de manele, 2 lei bucata.

O alta categorie este cea a martisoarelor realizate manual, ale caror preturi variaza, de regula, intre 5 si 25 de lei. Martisoarele de lux sunt considerate cele din argint sau aur alb, incrustate cu cristale Swarovski. Pretul unor astfel de martisoare poate porni de la 50 de lei, pana la sute de lei, in functie de marime si de valoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#martisoare Bucuresti, #targ martisoare, #sala Dalles martisoare, #martisoare deosebite, #martisoare unicat, #preturi martisoare , #sala