Absenta, un serial thriller care te pune pe ganduri: Ca sa traiasca, trebuie sa-si aminteasca (Trailer)

Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 08:50
19223 citiri
Absenta, un serial thriller care te pune pe ganduri: Ca sa traiasca, trebuie sa-si aminteasca (Trailer)
Foto: AXN

Daca esti in cautarea unui serial bun, care sa te tina cu pulsul accelerat si ochii mariti, la care sa te gandesti si dupa ce ai inchis televiziorul, iti recomand "Absenta", care va incepe, luni, 25 septembrie, pe AXN.

Serialul prezinta povestea disparitiei unei agente FBI in perioada in care investiga cazul unui criminal in serie.

Emily este declarata moarta, dar dupa 6 ani, sotul, acum recasatorit, primeste apelul care-i spune ca este in viata. Femeia este gasita intr-o cabana parasita, intr-un bazin plin cu apa, aproape moarta.

Conflictul este foarte interesant: pe de o parte femeia trebuie sa faca eforturi pentru a-si aminti ce s-a intamplat cu ea timp de 6 ani si, pe de alta, trebuie sa faca fata schimbarilor - sotul ei este recasatorit, baiatul ei nu o recunoaste, ajunge sa fie banuita de crima.

Adaptare-readaptare, placere-durere, moarte-viata, tristete-bucurie - iata cateva conflicte care se gasesc si in serial.

Am fost la vizionarea episodului numarul 1 si vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult; este plin de suspans, este construit ca thriller, este dinamic si foarte intens. Te face sa te gandesti cum te-ai comporta tu in situatia asta, ce ai face tu daca ai afla intr-o zi ca ai lipsit 6 ani. Ai judeca faptul ca sotul tau si-a continuat viata si s-a recasatorit? Ai accepta usor faptul ca propriul copil ii spune "mama" altcuiva?

Ai rezista sau, mai bine zis, ai accepta ca viata si-a continuat cursul in lipsa ta?

Cum ai judeca persoana iubita care, evident, acum se afla intr-o mare incurcatura? Cat de mult ai indura? Ai avea puterea sa treci peste durerea adevarului?

Se spune ca forta interioara de a rezista si indura a omului este foarte mare. Cu toate acestea, plangem la o lovitura superficiala. Oare de cat echilibru emotional este nevoie pentru a rezista unei presiuni atat de mari a adevarului crud si brutal?

Este o poveste despre supravietuire, despre dragoste, despre lupta cu viata, despre adevaruri crude si greu de acceptat, despre viata si moarte si despre linia fina dintre acestea.

Stana Katic interpreteaza rolul lui Emily Bryne, agenta FBI, o actrita americana de origine sarba, care e cunoscuta publicului din serialul "Castle".

Filmarile s-au facut in totalitate in Bulgaria, iar actrita principala este si producatorul executiv al serialului. Mereu m-am intrebat cum pot fi si actori principali, dar si producatori executivi... Adica au foarte mult de lucru ca producatori executivi, asta daca nu vor sa fie doar cu numele...

"Absenta" are 10 episoade, iar difuzarea incepe luni, 25 septembrie la AXN, de la ora 22:00.

Pe mine m-a prins, sper ca te va prinde si pe tine! Kisses!

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic
Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Serialul care te pune pe ganduri, #Absenta serial AXN, #serial Absenta recenzii, #seriale noi bune, #Cristina Cioran filme , #serial