Ultimul episod din ''Friends'', cel mai bun final al unui serial TV in ultimii 20 de ani

Luni, 16 Decembrie 2019, ora 11:21
6657 citiri
Ultimul episod din ''Friends'', cel mai bun final al unui serial TV in ultimii 20 de ani

Ultimul episod din serialul "Friends" a fost desemnat cel mai bun final al unui show de televiziune din ultimii 20 de ani, potrivit unui sondaj alcatuit de un site britanic din domeniul divertismentului.

Telespectatorii au ales episodul final al cunoscutului serial de comedie, intitulat "The Last One" si difuzat in 2004, dintr-o lista realizata de site-ul britanic Digital Spy, informeaza luni Press Association.

Astfel, "Friends", cu Jennifer Aniston si Courteney Cox in distributie, s-a clasat pe prima pozitie, devansand finalurile serialelor "Buffy the Vampire Slayer" si "Breaking Bad".

In ciuda finalului sau controversat, "Game Of Thrones" a fost desemnat cel mai bun show de televiziune din ultimii 20 de ani, iar David Tennant ocupa prima pozitie in topul celor mai buni actori de televiziune, devansandu-i pe Olivia Colman si Benedict Cumberbatch.

La capitolul lungmetraj, cel mai bun film a fost ales "Avengers: Endgame", care a devansat "Harry Potter and the Deathly Hallows-Part 2" si "The Dark Knight".

Tom Hanks este cel mai indragit star de cinema, iar scena "The Infinity Snap" din "Avengers: Infinity War" a fost desemnata de cititorii site-ului Digital Spy cel mai bun moment dintr-un film, devansand secventele "I see dead people" din "The Sixth Sense" si "You shall not passss!" din "Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring".

Ant si Dec au fost numiti cei mai buni prezentatori de televiziune din ultimii 20 de ani, urmati de Graham Norton si David Attenborough, iar emisiunea britanica "I'm A Celebrity" s-a aflat in topul preferintelor publicului britanic la categoria reality-show.

Lista finala pentru fiecare categorie a fost alcatuita folosind bazele de date ale Digital Spy in ceea ce priveste cele mai citite articole din ultimii 20 de ani alaturi de avizul expertilor pe domeniul divertisment din cadrul site-ului. Peste 5.000 de cititori ai site-ului au votat in cadrul sondajului, care a marcat aniversarea a 20 de ani de la inaugurarea acestui portal online.

"Nu se intampla deseori ca un site sa reziste atat de mult timp, asa ca pentru aceasta a 20-a aniversare am vrut sa le oferim cititorilor sansa de a-si vota momentul de televiziune preferat", a declarat editorul Laurence Mozafari.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...