Ce vedem in weekend: De la Conu' Leonida la Motanul incaltat, relaxarea se muta in online

Sambata, 28 Martie 2020, ora 07:32
7250 citiri
Ce vedem in weekend: De la Conu' Leonida la Motanul incaltat, relaxarea se muta in online
Foto: Pixabay

Weekend-ul vine cu activitate intensa in online, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, astfel incat timpul petrecut in casa sa treaca mai usor.

Asadar, asezati-va confortabil pe canapele si incercati sa va deconectati, pret de cateva zeci de minute bune. Aveti cu ce!

Daca va era dor de serile de teatru, iata ca va puteti relaxa uitandu-va la piese consacrate, precum "Conu' Leonida fata cu reactiunea". Daca va doreati putina muzica de calitate, aveti acces direct la spectacolele Operei Metropolitane din New York. Iar pentru cei mici, aveti acces la numeroase spectacole de teatru de papusi, care mai de care mai amuzante.

Ce vedem sambata

Noaptea de vineri aduce pe micile ecrane opera Siegfried a lui Wagner, in interpretarea lui Deborah Voigt, Jay Hunter Morris, Gerhard Siegel, Bryn Terfel si Eric Owens, sub bagheta dirijorala a maestrului Fabio Luisi. Spectacolul ramane online pentru 20 de ore si este mai bine sa le vedeti in timpul zilei sau chiar dupa-amiaza, dupa fusul orar al tarii noastre, cand serverele americane sunt mai libere.

De asemenea, in prima parte a zilei au loc spectacolele pentru copii, dupa cum urmeaza:

Sambata, 28 martie, la ora 11:00 si 13:00, Teatrul Tandarica ne ofera inregistrarea spectacolului "Cenusareasa".

Pentru cei foarte mici, de pana in 6 ani, Teatrul Ion Creanga a pregatit, de la ora 10:30, spectacolul "Buna dimineata!" (categoria de varsta sub 3 ani) si de la ora 18:00: "Sticlus capcaunul a furat Craciunul" (categoria de varsta peste 4 ani).

Toate aceste piese de teatru de papusi sunt disponibile gratuit. Insa, exista si variante cu plata.

Pentru doar 4 dolari, cei mici se pot bucura de spectacolul "Cenusareasa si pantoful de sticla" - Online Streaming, pe www.teatrulacinema.ro.

Desigur, plata se poate face online.

Tot sambata, de la ora 19:00, Teatrul Bulandra difuzeaza online "Omul cel Bun din Seciuan" de Bertolt Brecht, regia Andrei Serban.

Simultan, va rula spectacolul "Conu' Leonida fata cu reactiunea" de Ion Luca Caragiale, in regia lui Florin Lita si scenografia lui Razvan Bordos. Accesul este gratuit, iar spectacolul va fi difuzat live pe pagina de Facebook unteatru.

Ce vedem duminica

Sambata spre duminica Opera Metropolitana din New York va difuza inregistrarea spectacolului Amurgul Zeilor, cu Deborah Voigt, Wendy Bryn Harmer, Waltraud Meier, Jay Hunter Morris, Iain Paterson, Eric Owens si Hans-Peter Konig, avand ca dirijor pe Fabio Luisi.

Apoi, duminica noaptea, de la ora 01:00, ora Romaniei, va fi difuzata opera Maestrii cantareti din Nurnberg, avandu-i ca protagonisti pe Annette Dasch, Johan Botha, Paul Appleby si Michael Volle. La pupitrul dirijoral se afla maestrul James Levine.

Va reamintim ca spectacolele raman online 20 de ore.

Ziua incepe online cu spectacole de teatru de papusi pentru copii. Astfel, la ora 10:30 puteti vedea impreuna cu cei mici teatrul de papusi "Fara frica" (categoria de varsta 3-6 ani). Spectacolul va fi publicat pe pagina teatrului Ion Creanga de Facebook la ora afisata in program si va putea fi accesat in sectiunile Video si Posts, gratuit, timp de 3 ore.

Apoi, de la ora 11:00 si 13:00 copiii pot vedea "Scufita rosie" pe pagina de Facebook a Teatrului Tandarica.

Tot de la ora 11 puteti vedea, contra cost, "Ispravile Motanului Incaltat", Online Streaming pe www.teatrulacinema.ro. "Biletul" costa 4 dolari.

Mai apoi, spre seara, Teatrul Bulandra difuzeaza, la ora 19:00, spectacolul "Obiceiuri Necurate" de Tom Smith, regia Mihai Constantin.

Asadar, oferta din online e variata si tentanta, numai buna sa #stamacasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ce vedem in weekend, #spectacole weekend , #spectacole