Musicalul "Mamma Mia!", pe 29 decembrie, la Sala Palatului

Comunicat de presa
Marti, 17 Decembrie 2019, ora 14:07
11265 citiri
Musicalul "Mamma Mia!", pe 29 decembrie, la Sala Palatului

Musicalul "MAMMA MIA!" ii va incanta pe iubitorii de spectacole din Bucuresti cu o noua reprezentatie speciala, la final de an.

Pe 29 decembrie, incepand cu ora 19:00, Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Adrian Nour, Ana Munteanu si Sebastian Seredinschi, alaturi de corpul de balet si orchestra live condusa de dirijorul Daniel Jinga, vor oferi spectatorilor prezenti la Sala Palatului trei ore de buna dispozitie pe muzica legendarei trupe Abba, in cea mai aplaudata poveste despre iubire, relatii si prietenie, plina de umor.

Productia artistica aduce pe aceeasi scena peste 70 de artisti, sute de costume, care dau viata personajelor complexe, danseaza si interpreteaza melodii fredonate de milioane de oameni din intreaga lume, hituri din repertoriul trupei Abba, precum "Mamma Mia", "Voulez-vous", "Dancing Queen" sau "The winner takes it all", si garanteaza celor prezenti experienta unei seri neuitat.

"MAMMA MIA!", celebrul spectacol de musical ovationat de peste 60 de milioane de spectatori din intreaga lume si transpus pe scenele din Romania de regizorul Razvan Ioan Dinca, prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante!

Asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante.

"MAMMA MIA! este musicalul care bucura intreaga familie, e o poveste minunata de dragoste in care se regasesc si mamele, si fiicele. Nu sunt doar amintirile si emotiile mele in show, ci ale catorva generatii.

E o provocare acest rol minunat si complex, dar asta imi place foarte mult, sunt trei ore intense de cantat, dansat si actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregatire ca pentru un campion.

In plus, sunt extrem de putine ocaziile in care ne adunam atat de multi artisti, din generatii diferite, pe aceeasi scena, cu un scop unic: sa bucuram impreuna spectatorii!", a declarat Loredana.

Loredana va putea fi admirata in interpretarea magistrala a Donnei Sheridan, o femeie puternica si independenta care isi creste singura fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei ii va schimba radical viata.

Horia Brenciu il interpreteaza pe exuberantul Harry Bright, personaj cu care este incantat ca imparte aceleasi initiale si o extraordinara pofta de viata.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk va juca in rolul lui Sam, unul dintre "tatii" lui Sophie, care revine pe insula greceasca pentru a lamuri misterul tineretii sale.

Adrian Nour interpreteaza rolul celui mai boem personaj dintre cei trei tati - excentricul Bill.

Anca Turcasiu a impresionat in numeroase piese de teatru, filme, in musicalurile "Chicago" si "My Fair Lady", iar in "MAMMA MIA!" interpreteaza savurosul rol Tanya, o adevarata pata de culoare a spectacolului.

Ecaterina Ladin joaca rolul incantatoarei Rosie, o scriitoare nemaritata, tocilara si putin supraponderala, care cucereste publicul prin firea sa amuzanta si sincera.

Ana Munteanu - tanara cantareata, care a castigat show-ul "Vocea Romaniei" in 2017, in echipa lui Smiley, o interpreteaza pe Sophie, fiica Donnei, a carei dorinta de a-si cunoaste tatal natural declanseaza actiunea spectacolului.

Sebastian Seredinschi - desi pasiunea sa pentru muzica este dominanta, cantaretului ii place, de asemenea, sa compuna si sa produca muzica, iar aventura sa in "MAMMA MIA!" sta sub semnul energicului Sky, viitorul sot al lui Sophie.

Persoanele care doresc sa fie martorii irezistibilului spectacol de musical "MAMMA MIA!" au posibilitatea de a-si achizitiona bilete, la preturi avantajoase, optiune ideala pentru alegerea cadoului ideal cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Fata de biletele deja existente, organizatorii au lansat doua categorii speciale de loc, oferindu-le celor interesati oportunitatea de a-si procura biletele la pretul de 49 lei si 79 lei.

Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate in format electronic de pe Iabilet.ro, din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#spectacol Mama Mia Bucuresti, #Mama Mia Bucuresti decembrie 2019 , #spectacole