O noua reprezentatie Divna & Dan Puric

Luni, 11 Martie 2013, ora 13:54
2392 citiri
O noua reprezentatie Divna & Dan Puric

La cererea publicului, Divna si Dan Puric vor sustine o reprezentatie suplimentara pe 28 aprilie, la Ateneul Roman.

Doua nume de prestigiu, Divna Ljubojevic si Dan Puric, se intalnesc pentru a celebra printr-un act artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei - "Invierea lui Hristos", evenimentul fiind programat in Duminica Floriilor.

Divna, supranumita si vocea ingerilor, este un simbol al Serbiei, tara in care a cunoscut consacrarea in postura de solist, dirijor si pedagog. Alaturi de corul Melodi, pe care l-a fondat in 1991 si care o va insoti in Romania, Divna abordeaza un repertoriu de inspiratie sacra si spirituala, ce variaza de la pasaje din lucrari antice la compozitii contemporane. In aceasta formula Divna a sustinut reprezentatii in lumea intreaga.

Nascuta in 1970, Divna s-a lasat de mica furata de tainele muzicii sarbesti, rusesti si original bizantine. Si-a desavarsit pregatirea la Colegiului de Muzica Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licentiat al Academiei de Muzica din Novi Sad.

A dirijat, inca de la varsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad si s-a remarcat in postura de cel mai tanar dirijor al Primei Societati Corale - formatiunea corala cu cea mai indelungata istorie din spatiul sarbesc. Divna Ljubojevic este in prezent dirijor al Ansamblului Melodi.

La randul sau, Dan Puric, actor si regizor, a venit in prijinul unor demersuri caritabile si adus mai aproape de publicul sau morala crestina.

Spectacolele sale, "Toujours l'amour", "Made in Romania", "Costumele" si"Don Quijote", au fost prezentate in mai multe tari, iar reprezentatiile de pantomima au fost transmise de televiziunile BBC, Belfast Royal College, 3 SAT Frankfurt si RTL Luxemburg.

Pentru reprezentatia din 28 aprilie, care va incepe la ora 16.00, se pun in vanzare doua categorii de bilete:

- Categoria 1 - 200 lei;

- Categoria 2 - 150 lei.

Tichetele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#reprezentatie Divna Dan Puric, #Divna Dan Puric Ateneu Roman, #spectacol Florii Divna Puric, #Divna Puric bilete Florii , #spectacole