Toulouse Lautrec concerteaza in Hard Rock Cafe

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 16:16
1437 citiri
Toulouse Lautrec concerteaza in Hard Rock Cafe
Foto: BestMusic

Lansarea oficiala a noului album "Dejun pe iarba", marca Toulouse Lautrec, va fi marcat printr-un nou concert, care se va desfasura pe 8 octombrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 21:30.

Set-up rafinat, regie oarba, vin fin picurat: "Dejun pe iarba!". Iata cu ce tentatii irezistibile te "ademenesc" patru muzicieni de vita nobila. Artistii au pregatit pentru acest spectacol binecunoscutele hit-uri "Nu se termina asa" si "Aur", dar si cel mai recent single- "Tot ce ai tu".

Noul album al trupei propune un "meniu" divers, pe alocuri picant si indraznet Pornind de la un incitant "Dejun pe iarba", te poti apoi aventura pe alambicatele poteci din "Istanbul" sau sa te odihnesti pret de cateva minute in "Camera 203", single-ul al carui videoclip a fost lansat in vara aceasta.

Biletele pentru show-ul Toulouse Lautrec se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

In presale biletele au urmatoarele preturi:

  • 40 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
  • 30 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 30 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#lansare album Toulouse Lautrec, #concert Toulouse Lautrec 2015, #concert Hard Rock Cafe , #spectacole