3 activitati pe care sa nu le ratezi in acest weekend

Comunicat de presa
Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 12:37
11084 citiri
3 activitati pe care sa nu le ratezi in acest weekend

De multe ori, cand vine weekend-ul, daca nu plecam din Bucuresti, intram in pana de idei. Pentru acest weekend am optat pentru o locatie speciala, inedita, la 20 de minute de Bucuresti, in apropiere de Ciolpani.

Este vorba de TCS Racing Park, unde se organizeaza evenimente pline de adrenalina, team-building-uri, experiente off-road 4x4 etc.

TCS Racing Park este construit pe o suprafata de 5 hectare, care ofera: parcare pentru aproximativ 5000 masini - piste de motocross - piste off road - trasee biciclete.

La aceasta locatie, intre 5 si 6 octombrie, va veti putea bucura de urmatoarele activitati dedicate intregii familii:

1. Bicicleala pe pump track

In acest weekend puteti beneficia de intrarea libera. Aici veti putea merge cu bicicleta pe un pump track amenajat, de care copii si adultii se pot bucura din plin. Tot ce aveti de facut este sa veniti echipati corespunzator.

2. Loc de joaca in mijlocul naturii

Exista un loc de joaca amenajat pentru cei mai mici membrii ai familiei, ce include leagane, tobogane, trambulina si exista o zona special amenajata pentru a servi masa in aer liber.

3. Campionatul national si est-european de motocross

Daca n-ati participat niciodata la un concurs de motocross, va garantam ca toti membrii familiei, de la 2 la 100 de ani se vor minuna de ce vor vedea acolo. O sa fie spectacol total de pe TCS Racing Park in finalele din Campionatul Est European si National de Motocross.

Cei mai buni piloti din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia si Romania vor face spectacol total pe circuitul TCS Racing Park in etapele finale din Campionatul Est European de Motocross si Campionatul National de Motocross.

Adrenalina, dueluri roata la roata, depasiri spectaculoase si sarituri incredibile in etapele finale din Campionatul Est European de Motocross si Campionatul National de Motocross, programate pe 5 si 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park.

Va exista o tombola cu premii, veti putea castiga o sesiune off-road cu un Range Rover V8 pe circuitul dedicat masinilor 4x4. Inscrierea si tragerea la sorti se vor face LIVE, la circuit.

Accesul publicului este liber, iar programul in fiecare zi de competitie incepe la ora 10:00, tot ce aveti de facut este sa va inscrieti la eveniment https://www.facebook.com/events/431647157695442/.

Cum puteti ajunge la locatie?

Baza sportiva este situata pe sos. Bucuresti-Ploiesti, km. 37, Gorgota - Ciolpani (la circa 20 de minute de Bucuresti). Daca puneti pe gps numele locatiei TCS Racing Park, o veti gasi.

Eveniment Quarterly Report

Partidul Socialiștilor Europeni anunță că susține măsurile fiscale luate de guvernul Ciolacu
Partidul Socialiștilor Europeni anunță că susține măsurile fiscale luate de guvernul Ciolacu
Reprezentanţii Partidului Socialiştilor Europeni (PES) au transmis miercuri, 27 septembrie, că susţin „pe deplin decizia Guvernului României şi a PSD de a stabiliza bugetul”....
Cătălin Drulă l-a numit "iepuraș" pe George Simion într-o dispută pe Facebook: "S-a întâlnit tâlharul cu extremistul"
Cătălin Drulă l-a numit "iepuraș" pe George Simion într-o dispută pe Facebook: "S-a întâlnit tâlharul cu extremistul"
Liderul AUR George Simion a încercat să acumuleze capital politic comentând la o postare pe Facebook făcută de președintele USR Cătălin Drulă. Drulă a scris o postare pe Facebook în...
#TCS Racing Park, #motocross Ciolpani , #stiri timp liber