Creatorii „South Park” au semnat un nou contract pentru realizarea a 14 filme difuzate pe Paramount +

Sambata, 07 August 2021, ora 01:45
3177 citiri
Creatorii „South Park” au semnat un nou contract pentru realizarea a 14 filme difuzate pe Paramount +
FOTO southparkstudios.com

Creatorii serialului satiric „South Park” au semnat joi, 5 august, un contract pentru a realiza 14 filme difuzate pe platforma de streaming Paramount+.

Dacă MTV Entertainment Studios nu a dezvăluit suma stabilită în contract, Bloomberg News l-a evaluat la 900 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă unul dintre cele mai mari contracte din istoria televiziunii, scrie AFP.

Platforma de streaming Paramount+, lansată în martie, trebuie să se remarce pe această piaţă în expansiune, dominată de giganţi precum Netflix, Disney+ şi Amazon Prime, în căutare constant de noi conţinuturi.

A crea conţinuturi noi „cu talente fabuloase ca Matt Stone şi Trey Parker este ţelul nostru pentru a dezvolta Paramount+”, a spus, într-un comunicat, Chris McCarthy, preşedinte al grupului MTV Entertainment.

Contractul include şi crearea de noi sezoane ale serialului animat „South Park” pentru postul Comedy Central până în 2027.

Serialul, care pune în scenă aventurile a patru copii de şcoală primară într-un mic oraş din Colorado, este cunoscut pentru limbajul său dur şi tratarea cu umor a actualităţii de la lansarea în 1997. A generat deja un film şi mai multe jocuri video.

„Comedy Central a fost casa noastră timp de 25 de ani şi suntem cu adevărat fericiţi că au decis să lucreze cu noi pentru următorii 75”, au comentat creatorii „South Park”, Trey Parker şi Matt Stone.

Acest anunţ vine după ce compania media Hello Sunshine a actriţei Reese Whiterspoon a fost cumpărată de un mare fond de investiţii şi după achiziţia Amazon în mai a MGM Studios pentru 8,45 miliarde de dolari.

Paramount+ a afirmat miercuri că a înregistrat 42 de milioane de abonaţi, pe când liderul pieţei Netflix are mai mult de 200 de milioane.

#south park, #Paramount, #mtv entertainment, #comedy central , #stiri timp liber