O saptamana de circ in Bucuresti - vezi unde se dau spectacole

Sambata, 26 Mai 2012, ora 10:01

   

O saptamana de circ in Bucuresti - vezi unde se dau spectacole
Incepand din acest weekend, bucurestenii pot iesi la aer in mai multe parcuri din Capitala, unde pot urmari si numere inedite de dresaj.

Astfel, in cadrul celei de a patra editii a Festivalului International de Arta a Circului, pentru Leul de Aur vor concura, dupa cum se mentioneaza pe site-ul oficial al Circului Globus:

- Circul "Aquatico Zopis" din Spania, care va sustine reprezentatii la sediul din Aleea Circului nr. 15

- Circul "Aquatico Loredana Bellucci" din Italia, care va evolua in chapiteaul din Parcul Titan, langa Piata Ramnicu-Sarat, fosta baza sportiva "Spartacus", bd. Liviu Rebreanu nr. 3 - spectacol in care vor putea fi vazute multe animale, printre care si pinguini

- Circul "Americano" din Serbia, care va avea chapiteaul instalat in Parcul Drumul Taberei, langa Piata Moghioros, strada Brasov nr. 21 A

Festivalul incepe sambata, 26 mai, si se va finaliza in data de 3 iunie. In data de 5 iunie, de la orele 18.30, in cadrul unui spectacol de gala sustinut la la Circ & Variete Globus, din Aleea Circului nr. 15, va fi anuntat castigatorul, in cadrul unui spectacol de gala - D'ale Bibicilor.

Iubitorii artei circului sunt invitati sa vizioneze toate cele trei spectacole. Cumaparea biletelor pentru toate cele trei locatii va da dreptul la un abonament, care, odata vizat in fiecare dintre cele trei locatii, va asigura posibilitatea vizionarii gratuite, in perioada octobrie - decembrie, a celei mai noi productii Circ & Variete Globus, "Profetiile Mayase".

A.S.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4669 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
niculaeda
rank 5
zi un' se da paine !
- ca circ e peste tot !
Nonpolitikon
rank 5
Da' nu-i adevărat! Bârlamentu-şi reia lucrările mai încolo.
Pan-atunci mai răman doar "adimistratia" si (in)justitia.
Val
rank 5
cel putin aici este vorba de ceva frumos, pozitiv,
fara parsivenii si interese. Spectacole senine care ne aduc pentru un moment inapoi privirea si sufletul de copil. Si mai e ceva : oamenii aceia muncesc mult si pun suflet.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor