Rendez-Vous cu Arta - proiectul expozitional al lunii mai

Joi, 14 Mai 2015, ora 22:02
1769 citiri
Rendez-Vous cu Arta - proiectul expozitional al lunii mai
foto: artout.ro

Vernisajul expozitiei de pictura "Rendez-Vous cu Arta" prin intermediul caruia este prezentat publicului cel mai bun proiect expozitional al lunii mai se va desfasura vineri, 15 mai, incepand cu ora 19, la Ceainaria Rendez-Vous Floreasca.

Expozitia este semnata de Laura Lucia Mihalca, unul din tinerii artisti romani contemporani si va fi deschisa in perioada 15 - 28 mai 2015.

Proiectul va prezenta publicului cea mai recenta serie a artistei, o suita de lucrari constituita ca invitatie catre redescoperirea naturii, acum in luna florar. Peisajele sensibile vor deveni un elogiu adus frumusetii plantelor si copacilor in floare, a rasariturilor si apusurilor de neuitat, a naturilor statice care ne introduc in universul fascinant al ceaiului.

Dupa vernisaj, publicul este asteptat la o prezentare de ceaiuri, sustinuta de Karla Stanciu, PR ceainaria Rendez-Vous.

Vernisajul se va incheia cu un concert extraordinar de muzica usoara din repertoriul international sustinut de Raluca Elena Burlan, una din cele mai promitatoare voci ale scenei muzicale romanesti actuale.

Laura Lucia Mihalca este unul din cei mai activi tineri artisti romani contemporani, fiind o prezenta constanta pe simezele din Bucuresti si din tara. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti, sectia ceramica si a urmat Facultatea de Istoria si Teoria Artei din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti. S-a format ca artist urmand pregatirea profesorului si artistului Dorel Zaica si a profesoarei Zamfira Galan, in cadrul Scolii de muzica si arte nr.5, Bucuresti.

Lucrarile sale au fost expuse in cadrul celor mai prestigioase institutii de cultura din Bucuresti si din tara, aflandu-se actualmente in colectii particulare importante.

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu acuză că e şantajat de şefii companiilor de jocuri de noroc. „Șmecherii să nu ne mai păcălească”
Marcel Ciolacu acuză că e şantajat de şefii companiilor de jocuri de noroc. „Șmecherii să nu ne mai păcălească”
Premierul Marcel Ciolacu a acuzat că există „o formă de şantaj” la adresa lui, cât şi a altor responsabili ai statului român, după ce a propus proiectul de lege privitor la eliminarea...
Șansele ca Laura Codruța Koveși să candideze la prezidențiale. „Institutele de cercetare o măsoară şi nu stă rău”
Șansele ca Laura Codruța Koveși să candideze la prezidențiale. „Institutele de cercetare o măsoară şi nu stă rău”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 30 septembrie, că o vede pe şefa Parchetului European, Laura Codruţa Kovesi, drept candidat la alegerile prezidenţiale de anul viitor...
#expozitie pictura Bucuresti 2015, #vernisaj Laura Mihalca 2015 , #stiri timp liber