Roaba de cultura sarbatoreste copilaria in parcul Herastrau

Joi, 29 Mai 2014, ora 18:20
1880 citiri
Roaba de cultura sarbatoreste copilaria in parcul Herastrau

Ca in fiecare an, de 1 iunie, "Roaba de cultura" pregateste Festivalul Copilariei, o sarbatoare a celei mai frumoase perioade din viata fiecaruia - copilaria. Cei mici vor intalni pe pajistea Roabei de cultura personaje de poveste, vor avea parte de multe surprize, vor invata sa aiba grija de natura si se vor distra, intr-o lume de joc si poveste, in care ei au rolurile principale.

Timp de doua zile, "Roaba de cultura", proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, va invita, in intervalul 09:00 - 20:30, la Festivalul Copilariei pentru a reconstrui lumea copilariei si pentru a va bucura din nou de micile placeri. Intrarea este libera.

"1 Iunie este Ziua Copilului pe tot globul si reprezinta o zi a distractiei si a jocurilor. Prin Festivalul Copilariei ne dorim sa-i distram pe cei mici, sa le oferim programe de calitate, sa inspiram comunitatea si familia, si de ce nu, sa-i pregatim pentru un viitor sanatos, in care sa respecte mediul si oamenii", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

In weekend-ul 31 mai - 1 iunie, programul "Festivalul Copilariei" cuprinde:

Sambata 31 mai

10:00-10:45 Demonstratie de dans pentru copii, sustinuta de Rall's Band www.creativearts.ro/dans/

17.00- 18.30 Institutul Polonez sarbatoreste 1 iunie. Actorul Marian Ralea citeste povesti poloneze copiilor din Bucuresti.

18:00 - 20:00 Colaje cu de toate de la Creative Arts (www.creativearts.ro)

21.00- 23.00 Film- Argo (2012)

Duminica 1 iunie

09.30-10.30 Workshop de gandire creativa pentru copii cu Clever Children

10.30-11.30 TeO Magic Show - "Spectacol de ziua ta"

11:00 - 13:00 Kidolino - The Story - Atelier: Reciclare Creativa - animalute din hartie (broscute, iepuri, barcute)

13.00- 14.30 Atelier de teatru pentru copii (sustinut de Teatrul Poratbil).

14:00 - 16:00 Kidolino - Activitati cu impact asupra mediului - Atelier: Reciclare Creativa - obiecte practice Origami

16:30 - 18:00 Surpriza Kidolino - Concurs cu surprize - Reciclare Creativa - Tips&Tricks

16.00- 18.00 Jocurile copilariei: Baba oarba, Ratele si vanatorii, Sacul, Intrecerea roabelor, Funia

17.30- 19.30 Prietenii informatiei - Scoala cu drag! cu Infospeed Creative Intelligence

18.00- 19.00 Concurs de desen: Vacanta de vara pe varful creionului tau colorat, organizat de MGT Educational & Wacom * Premiu pentru cea mai creativa si colorata plansa va fi o tableta grafica Wacom

19.00- 20.30 Fun and Dance pentru copilul din tine cu SALSA GALAXY DANCE COMPANY

Proiectul "Roaba de cultura" este dezvoltat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti) si se desfasoara in perioada 17 mai - 30 septembrie. Accesul in zona "Roabei de cultura" este liber sapte zile pe saptamana.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Festivalul Copilariei Parcul Herastrau, #1 iunie Roaba Cultura, #Roaba Cultura copilarie Parcul Herastrau , #stiri timp liber