Balul de Cristal al Casei Regale, la Arad

Sambata, 13 Decembrie 2008, ora 09:29
2696 citiri
Balul de Cristal al Casei Regale, la Arad

Regele Mihai I si Regina Ana au anuntat ca nu vor participa, sambata seara, la Balul de Cristal de la Arad, organizat sub inaltul patronaj al Familiei Regale, "din cauza unor angajamente anterior stabilite".

Organizatorii celei de a III-a editii a Balului de Cristal, Primaria municipiului Arad, cluburile Rotary, Lions si Fundatia Concordia, intentioneaza sa adune in acest an fonduri pentru amenajarea unei locatii pentru Sectia de oncologie a Spitalului Municipal Arad, transmite NewsIn.

Imobilul in care a functionat unitatea medicala este retrocedat de mai multi ani, tratamentul bolnavilor de cancer facandu-se in conditii precare.

Casa Regala a informat organizatorii ca Regele Mihai I si Regina Ana ai Romaniei nu vor participa la editia din acest an.

"Din pacate, Majestatile Lor nu pot accepta invitatia domniei-voastre din cauza unor angajamente anterior stabilite, dar au placerea sa ofere pentru a treia oara patronajul acestui eveniment care se doreste a fi o raza de bucurie pentru persoanele nevoiase din municipiul Arad", se arata in raspunsul dat Primariei municipiului Arad de Casa Majestatii Regelui.

Balul de Cristal va fi organizat sambata, in Sala mare a Palatului Cultural din Arad, la eveniment fiind asteptate peste 300 de persoane, care au platit 500 de lei pentru o invitatie.

Programul artistic cuprinde Corul si Orchestra Filarmonicii Arad, Cotton Club Singers (Ungaria), Cvartetul "Virtuozii Transilvaniei", Vienna Residence Orchestra (Austria).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Casa Regala bal, #Bal Cristal Arad , #teatre