Ce facem de Revelion aflam dupa alegeri

Joi, 27 Noiembrie 2008, ora 08:26
1411 citiri
Ce facem de Revelion aflam dupa alegeri

Primariile au lasat-o mai usor in acest an cu pregatirile de Revelion, din cauza alegerilor uninominale, care dau tarcoale colegiilor din oras.

Edilii asteapta votul ca sa demareze evenimentele de Sarbatori.

"Nu stiu ce se intampla anul acesta. Din cauza alegerilor, poate, organizatorii se misca mai greu. Anul acesta am fost contactati de mai multi, mizam cam pe aceleasi contracte, dar nu s-a confirmat inca nimic", spune Calin Goia, de la Voltaj, trupa care, in 2007, a cantat in nu mai putin de patru locuri din Capitala.

Cei care stiu sigur ca vor canta de Anul Nou sunt formatii precum Iris, Directia 5 sau Zdob si Zdub, Phoenix, dar si Damian Dragici sau Ducu Bertzi, insa nu pot preciza deocamdata locurile concertelor, informeaza Evenimentul Zilei.

Programul "Magia Craciunului" din sectorul 1 nu a trecut marti de consilieri, dar se incearca, totusi, sa se faca, la Piata Walter Maracineanu, un targ de produse traditionale.

Daca sectorul 2 pregateste, la sediul edilului, premierea celor mai talentate grupuri de colindatori si cea de-a VII-a editie a "Festivalului de colinde", sectorul 3 va invita in "Orasul lui Mos Craciun".

Sectorul 4 va lansa, din 13 decembrie, seria de manifestari "Acasa la Mos Craciun", pe platoul din spatele Palatului Copiilor.

Sectorul 5 tine inca la surprize. Doar celebrul "Vanghelion" e tot ce pare ca vor primi locuitorii lui Marian Vanghelie. In ceea ce priveste manifestarile dedicate Craciunului, nu se anunta nimic sigur la orizont.

Sectorul 6 aprinde luminile joi seara si este posibil ca, in parcurile Drumul Taberei si Crangasi, sa fie cate o alee a lui Mos Craciun, la capatul careia, dupa o plimbare cu trasura, micutii vor fi intampinati de Mos.

Primaria Generala si-a adjudecat Piata Constitutiei pentru manifestarile noptii dintre ani. "Va fi plin de surprize!", sustine Sorin Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#alegeri, #pregatiri, #craciun, #sarbatori, #Mos Craciun , #teatre