Ce luam cu noi la pescuit?

Luni, 25 August 2008, ora 11:22
3274 citiri
Ce luam cu noi la pescuit?

Fiecare dintre noi isi face concediul cum si cam pe unde il taie capul, iar de multe ori nu stim ce sa luam cu noi in bagaje.

Astfel, daca ne petrecem concediul la pescuit, in Delta, in primul rand trebuie sa luam foarte multa apa, pentru a ne hidrata. De asemenea, trebuie sa punem in bagaje si cateva haine adecvate, potrivit site-ului lapescuit.net.

Nu trebuie sa uitam nici de cremele cu factori de protectie care ne protejeaza pielea de arsuri. Este bine sa luam cu noi si o sapca, aceasta fiind buna atat pentru protectia parului, dar si pentru sanatatea noastra.

Exista o portiune de piele constant neglijata, scoasa sistematic din circuitul tuturor alifiilor si protectiilor posibile: buzele. Desi n-ai zice, se parlesc groaznic la soare, descuamandu-se cand ne e lumea mai draga.

De aceea este bine sa luam cu noi si o alifie cu care sa ne ungem buzele. Tot din motiv de soare si apa e bine sa ascundem sub sapca o pereche de ochelari de protectie.

Necazul e ca, vrand-nevrand, stam cu ochii fixati asupra apei. Cantitatea de lumina care izbeste retina este, din cauza asta, enorma. N-o vom simti pe moment, ci peste niste ani.

Nu trebuie uitate pastilele. Acestea ne scapa de dureri de cap, de usturimea primita bonus la bronzat, de febra. De ce sa ne stricam concediul, pentru ca ne-a lovit febra insolatiei in plina Delta, cand doua-trei comprimate de Algocalmin rezolva rapid situatia?

Desi de multe ori ni se pare ca tot ce caram cu noi in bagaj sunt lucruri inutile, mai bine le injuram pentru ca le plimbam de fiecare data degeaba, decat sa ajungem sa le apreciem pentru ca ne lipsesc.

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe all-inclusive. Bacșișurile pot face diferența
O jurnalistă de călătorii care a fost în zeci de stațiuni all-inclusive în Caraibe, Mexic, Maldive și multe altele, a văzut turiștii trecând cu vederea multe detalii care ar fi putut face...
Revoltă într-o destinație de vacanță îndrăgită de români: ”Turiști, plecați acasă! Paradisul vostru, mizeria noastră”
Revoltă într-o destinație de vacanță îndrăgită de români: ”Turiști, plecați acasă! Paradisul vostru, mizeria noastră”
Stațiunea Tenerife din Insulele Canare (Spania), una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță, inclusiv de către români, e afectată în acest an de proteste masive ale localnicilor....
#vacanta, #concediu, #pescuit, #bagaje , #teatre