Hai la teatru, cu Cristina Cioran: Prenumele, o comedie de tot rasul

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 09:18
7141 citiri
Hai la teatru, cu Cristina Cioran: Prenumele, o comedie de tot rasul
Foto: Arhiva personala Cristina Cioran

Unde se poate ajunge de la un prenume?! Cati dintre noi pot spune ca au trait intr-o familie perfecta? Cati dintre noi pot spune ca sunt perfecti sau ca nu au avut niciodata nimic de reprosat celui de langa? Cati dintre noi pot spune ca au o viata de cuplu perfecta?

De cate ori nu te-ai intrebat ce se afla in spatele zambetelor perfecte afisate de prietenii tai de familie? Ia-ti un moment si intreaba-te de cate ori ai fi vrut sa faci un lucru altfel decat l-ai facut, ca rezultatul sa fie diferit.

De cate ori s-a intamplat ca, dintr-o prostie sau un subiect neimportant, din simplul motiv ca cei de fata nu sunt in acord cu ceva, sa iasa un intreg scandal in familie sau cel putin o cearta sanatoasa, cu repercusiuni grave?

Eu va marturisesc ca de multe ori am trecut prin momentul regretului si mi-am dorit sa schimb ceva, ca raspunsul sa fie altul, ca viata sa nu isi schimbe mersul sau ca lucrurile sa nu ramana cum au ramas.

Realitatea ne loveste in bot si ne spune ca nimic nu se mai poate schimba, ca trebuia sa ne gandim dinainte la riscurile cu care am plecat la drum.

In contextul imperfectiunilor sunt momentele ironice, de umor, comicul situatiei.

Din aceste momente rupte din viata si pline de umor se pot naste capodopere sau cel putin comedii reusite.

Aceasta este propunerea mea din aceasta saptamana pentru dumneavoastra:

"Prenumele", de Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patelliere, este o comedie frantuzeasca grozava, care aduce in atentie faptul ca dintr-o gluma spusa la o petrecere se pot arunca in aer adevaruri pe care ti-a fost teama sa le spui pana acum.

Hai la teatru, cu Cristina Cioran: Care este pretul nuditatii tale?

Distributia este minunata, in spectacol toti actorii fiind protagonisti. Nu exista rol in care cineva din sala sa nu se regaseasca macar pentru o secunda si chiar daca adevarurile sunt de multe ori dureroase, cheia comica si ironia subtila ajuta enorm.

Sunt momente cand spectatorului ii vine pur si simplu sa raspunda intrebarilor venite din scena, atat de tare te baga in poveste regizorul Razvan Savescu, cel care a regizat mai multe seriale de comedie, dar si filmul "America, venim!", lansat anul trecut.

Hai la film, cu Cristina Cioran Imi era dor sa rad asa! (Video)

Distributia e de zile mari: Mirela Oprisor, mama disperata, Mihai Calin, ironicul plictisit, Claudiu Bleont, istoricul arogant, Leonid Doni, artistul aproape neinteles, si Raluca Aprodu, frumoasa viitoare mama cu personalitate.

Acestia sunt actorii si personajele pe care le joaca magistral in "Prenumele", comedia de neratat anul acesta.

Cristina Cioran

"Prenumele" se joaca intr-o sala de cinema (Grand Cinema Mall Baneasa), in data de 10 martie.

"Prenumele"

de Matthieu Delaporte si Alexandre de la Patelliere

regia: Razvan Savescu

distributie: Mirela Oprisor, Mihai Calin, Claudiu Bleont, Raluca Aprodu si Leonid Doni

Foto: Grand Entertainment

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#O comedie de tot rasul, #Prenumele teatru comedie, #Prenumele Grand Cinema Mall Baneasa, #piese teatru recomandate martie 2016, #recomandari timp liber martie 2016, #recomandari timp liber Cristina Cioran , #teatre