Madonna - show anost la Bucuresti (Galerie Foto)

Joi, 27 August 2009, ora 07:09
10984 citiri
Madonna - show anost la Bucuresti (Galerie Foto)

Fanii romani ai Madonnei, carora li s-au alaturat multi altii din tarile vecine, s-au adunat, miercuri seara, in Parcul Izvor, pentru primul show al vedetei americane la Bucuresti.

Insa mult asteptatul concert al Madonnei - supranumita regina muzicii pop - nu a fost nici pe departe pe masura asteptarilor publicului.

Da, directorul de productie al turneului a avut dreptate - am vazut un show - insa nu a fost nici pe departe cel mai mare show montat in Romania.

Drumul catre Parcul Izvor s-a desfasurat pe carosabil, Splaiul Independentei fiind blocat traficului autoturismelor. Pe drum, aproape de intrare in locatie, am vazut cativa oameni care au ales sa vada show-ul de la balcoanele de vis-a-vis de parc.

La intrare, lume multa, insa nu am stat la cozi. In interior insa, lucrurile s-au schimbat, un lucru normal pentru circa 70.000 de fani.

Prima jumatate a show-ului a avut drept climax momentul dedicat lui Michael Jackson, cand Madonna a intercalat un pasaj din "Beat It" in piesa "Holiday", iar unul dintre dansatorii sai a imitat miscarile de dans ale regelui pop decedat de curand.

Jumatatea spectacolului a adus primul moment de cumpana. In timpul "actului" intitulat "Gipsy", Madonna a cantat o versiune a piesei "La Isla Bonita" cu influente tiganesti, iar prezenta unui taraf de rromi pe scena nu a facut decat sa creasca rumoarea in public.

"Toti oamenii sunt egali. Nu trebuie sa discriminam nici romii, nici homosexualii", a sunat apelul Madonnei, la care o parte a asistentei a replicat cu fluieraturi.

"Multumesc, noapte buna", au fost ultimele cuvinte ale Madonnei la Bucuresti, in cadrul celui mai banos turneu din istorie pentru un artist solo.

Fotografii: REUTERS/Bogdan Cristel

A.B.

Citeste si:
Ludovic Orban își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Din momentul acesta, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"
Ludovic Orban își dă demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Din momentul acesta, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat"
Ludovic Orban a pierdut alegerile interne ale PNL. În discursul ținut după anunțarea rezultatului, Ludovic Orban a anunțat că își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei...
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Liberalii și-au ales președintele pentru următorii patru ani. Florin Cîțu a câștigat alegerile interne cu 60,2% din voturile exprimate de delegații prezenți la Congres. Florin Cîțu...
Sursa: Ziare.com