Ziare.com

Martisoare realizate din deseuri, la Laptaria lui Enache

Marti, 24 Februarie 2009, ora 12:26

   

Martisoare realizate din deseuri, la Laptaria lui Enache
Asociatia EcoAssist va organiza, duminica, intre orele 16:00 si 20:00, la Laptaria lui Enache, expozitia Junk Made cu martisoare create din doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de pluta, ziare, ambalaje sau cartoane vechi, anunta organizatorii.

Vor fi expuse atat modele clasice de martisoare, precum trifoiul cu patru foi, potcoava sau cosarul, cat si modele proprii, informeaza Newsin.

"Totul a pornit de la ideea neobisnuita a unui membru al asociatiei, de a realiza aranjamente de ghiocei la doza. De altfel, acesta este motivul pentru care EcoAssist a lansat apelul public prin care a colectat dozele de aluminiu de la consumatorii responsabili", a explicat presedintele asociatiei, Liana Buzea.

Prin aceasta expozitie, Asociatia EcoAssist vrea sa arate ca, in plina criza ecologica si economica, se pot darui cadouri speciale, utilizand in mod ingenios resurse aflate la indemana oricui.

EcoAssist a functionat timp de cinci ani ca organizatie studenteasca, iar din 2007 s-a constituit ca organizatie nonguvernamentala, cunoscuta prin organizarea de actiuni cu scop ecologic.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2463 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor