Winnie the Pooh, pentru prima data in Romania

Vineri, 11 Aprilie 2008, ora 17:04
3786 citiri
Winnie the Pooh, pentru prima data in Romania

Winnie the Pooh, personajul de desene animate al show-ului marca Disney, va ajunge pentru prima oara in Romania in weekendul 20-22 iunie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza Realitatea Tv.

"Disney Live! Winnie the Pooh", o productie la care participa 15 artisti, care se vor prezenta pe scena sub coregrafia lui Cristopher Gattelli, ii va avea ca protagonisti pe iubitorul de miere, Winnie the Pooh si prietenii lui.

"Cand spectatorii intra si vad decorul se simt ca si cand ar intra direct in 'Padurea celor 100 de stejari'", a declarat presedintele si CEO-ul Feld Entertainment, producatorul Kenneth Feld.

"Obiectivul nostru a fost sa deschidem un portal care ofera posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol sa viziteze aceasta lume foarte speciala si sa se bucure de vizita lor impreuna cu personajele minunate care salasluiesc inauntru", a adaugat Jery Bilik, Directorul de Creatie al Feld.

Ana Louizos, designerul productiei, care a creat decorurile pentru spectacole de pe Broadway cum ar fi castigatorul "Tony Award" - Avenue Q, Golda's Balcony si Steel Magnolias (Magnolii de Otel), aduce experienta ei in "Disney Live! Winnie the Pooh".

Pentru prima data, Feld Entertainment a lucrat cu animatorii Disney pentru a creea fundalurile scenei inspirate direct de filmele Disney si din povestile clasice "Winnie the Pooh".

Winnie the Pooh este adus in Romania de Podium Productions si Feld Entertainment.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ce a declarat "băiețelul din România" după ce a câștigat Ursul de Argint
Ce a declarat "băiețelul din România" după ce a câștigat Ursul de Argint
Actorul de origine română Sebastian Stan, care a câştigat Ursul de Argint pentru interpretare, rol principal, în filmul „A Different Man”, a declarat că acest premiu este foarte important...
Cum a fost inaugurat primul mall din România, în urmă cu 25 de ani. "Era o navă spațială pentru noi, nu mai văzusem așa ceva"
Cum a fost inaugurat primul mall din România, în urmă cu 25 de ani. "Era o navă spațială pentru noi, nu mai văzusem așa ceva"
O fotografie care a surprins ziua inaugurării primului mall din România a fost postată în mediul online și a stârnit nostalgii. "Inaugurarea primului Mall din România în septembrie...
#Romania, #Disney, #Winnie the Pooh, #sala palatului , #teatre