4 vedete cu talente ascunse: cu ce ne pot surprinde?

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 16:37
4175 citiri
4 vedete cu talente ascunse: cu ce ne pot surprinde?

De la muzica la sport. De la avioane la tatuaje. De la limbi straine la inventii. Actorii au si alte pasiuni decat cea pentru care ii cunoastem noi (fie de pe scena, de pe micul ecran sau din sala de cinema). Iar unii dintre ei sunt si foarte talentati la aceste placeri ascunse. Asa ca, daca te-ai intrebat pana acum ce fac actorii tai preferati in timpul liber, LIFE.ro ne invita sa descoperim cateva dintre talentele lor ascunse. Unele te vor surprinde.

1. Geena Davis. Trage cu arcul ca un profesionist.

Revenind la lucruri mai serioase, chiar prea serioase ar putea spune unii. Pe Geena Davis sigur o stiti fie de pe micul ecran, din serialul Commander in Chief (pentru care a castigat premiul Golden Globes) sau din filmul Thelma and Louise (pentru care a fost nominalizata la premiile Oscar). Ei bine, Geena a vrut sa participe la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000. Nu a reusit sa prinda echipa de arcasi ai Statelor Unite ale Americii (clasandu-se pe locul 24 din 300 la competitia locala), insa pe noi ne-a convins ca este super talentata si pasionata. Foarte tare, Geena!

2. Sandra Bullock. Spune-mi cate limbi straine stii ca sa iti spun cine esti.

Nu stiu cat a fost pasiune si cat a fost necesitate, dar Sandra Bullock stie sa vorbeasca super germana. Cumva de inteles, mama este nemtoaica, iar atunci cand era mica, Sandra mergea foarte des in vacanta in Germania.

Dar, talentul sau la limbi straine nu se opreste doar la limba lui Goethe. In 2012, Sandra ne-a surprins pe toti atunci cand a trecut nonsalant de la a vorbi in engleza, la olandeza.

3. Aaron Paul. Ghiceste chiar si cele mai intime secrete ale cainilor.

Poate ca nu este chiar un talent de milioane, insa, actorul din Breaking Bad ne-a surprins cu talentul tau. Despre ce este vorba? Pe scurt: il legi la ochi si doar mangaind pe spate un caine isi poate da seama de sexul acestuia.

Si daca nu ti se pare un talent super cool, macar este unul util. Pe Aaron nu o sa-l pacaleasca nimeni atunci cand o sa-si cumpere un caine. Unde mai pui ca reuseste sa integreze in toata treaba asta si replica lui celebra din Breaking Bad. Tare, nu?

4. Neil Patrick Harris. Totul este o magie.

Daca nu ar fi fost sa aiba succesul din How I Met Your Mother, actorul care il interpreteaza pe Barney Stinson ar fi putut fi un magician de succes. Unde mai pui ca acum scrie si carti pentru copii. Dar revenind la pasiunea lui, Neil Patrick Harris este chiar talentat. Si a adus-o chiar si pe micul ecran, in sezonul 4 din American Horror Story: Freak Show.

Citeste si:
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia, Jandarmeria, Prefectura Capitalei şi IGSU în legătură cu Congresul PNL de sâmbătă
PSD a sesizat Poliţia Locală Sector 1, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Prefectura Capitalei, Direcţia Generală a Poliţiei Municpiului...
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Despre teza ”guvernului meu”, validată pentru prima dată de Traian Băsescu
Teza „guvernului meu” (format din „partidul meu”) este o teză băsistă prin excelență. Ea a fost formulată în primul mandat al domnului Băsescu Traian ca Primar General al Capitalei...
Sursa: Ziare.com