Ziare.com

Academia de Joaca in Parcul Tineretului: Muzica, dans, jocuri-concurs de Ziua Copilului

Vineri, 24 Mai 2013, ora 15:38

   

Academia de Joaca in Parcul Tineretului: Muzica, dans, jocuri-concurs de Ziua Copilului
Asociatia nonguvernamentala "Construieste viitorul" si Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Cultura, Invatamant, Turism - dau startul la distractie de Ziua Copilului (1 iunie), in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai), incepand cu ora 11.00, in cadrul celui mai mare eveniment dedicat interactiunii copil-parinte, "Academia de Joaca".

In cadrul evenimentului cu acces gratuit, copiii si parintii sunt asteptati cu numeroase numere artistice precum: teatru educativ, teatru terapeutic alaturi de copiii de la Scoala de Teatru "Corifeu", muzica si dans, jocuri-concursuri, jocuri de familie, face-painting altfel, experimente distractive, numere de circ, arta sportiva, clovni si multe-multe premiii si surprize.

Nu vor lipsi atelierele de parenting moderate de psihologi de la scolile din Bucuresti, prezenti cu numeroase jocuri pentru copiii de toate varstele.

"Pornind de la ideea ca joaca este in primul rand invatare si copiii au nevoie de modele concrete, am initiat acest eveniment antrenant, dar relaxant, in care cei mici, alaturi de parintii lor se vor juca impreuna, vor face schimb de roluri si se vor picta unul pe celalalt.

Membrii de onoare ai Academiei de joca sunt parintii si copiii prezenti la eveniment. Pe parcursul celor 6 ore, acestia vor imbina distractia cu jocurile, fara a constientiza pe loc puterea educativa a acestora: transmiterea de cunostinte, valori si atitudini benefice dezvoltarii armonioase a copilului", a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1972 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor