Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Adrenalina la maxim, in ape repezi: Rafting, de 1 Mai

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 19:35
878 citiri
Adrenalina la maxim, in ape repezi: Rafting, de 1 Mai

Minivacanta de 1 mai nu trebuie petrecuta obligatoriu pe malul marii sau pe Valea Prahovei, ca in fiecare an. Daca n-ai apucat sa pleci in concediu pe vreo insula exotica sau in munti din vestul Europei, afla ca poti gasi si in Romania distractii despre care majoritatea credeam ca sunt disponibile doar in Noua Zeelanda.

Raftingul se practica la noi in tara cu mare succes, de aproape 20 de ani, iar acum oricine poate infrunta raul involburat, in siguranta, ca o distractie inedita de weekend.

Impreuna cu prietenii tai ori alaturi de alti temerari necunoscuti, cu dor de aventura, te poti imbarca intr-o pluta gonflabila, pe ape repezi, alaturi de profesionisti, care te vor ajuta sa duci pana la capat "evadarea" vietii tale.

EvadeazaCuNoi, initiativa unor antreprenori pasionati de sporturi extreme, te poate ajuta sa-ti implinesti acest vis, chiar de 1 Mai, daca ti-ai rezervat timp pentru o iesire in mijlocul naturii.

Plecarea are loc marti dimineata, la ora 08:00, iar intoarcerea se face in aceeasi zi, cel mai probabil in jurul orei 22:00. Locatia aleasa pentru evenimentul de pe 1 Mai este raul Jiu, iar traseul ar urma sa fie parcurs in 2 sau in 4 ore, in functie de rezistenta celor implicati in aventura.

Excursia include si cateva ore de bodyrafting (plutesti fara barca, doar cu vesta de salvare), in zone bile alese, unde participantii sunt in siguranta, mai ales datorita prezentei salvamontistilor.

"Cu corpul direct in apa, ne lasam dusi de curent. Inghiti putina apa, dar, datorita protectiilor si a zonelor bine alese, nu ai ce pati. In general, cine are curaj sa incerce o data mai vrea! Din acest motiv, durata parcursului variaza atat de mult", declara Sebastien Froux, unul dintre cei doi organizatori.

Ziua este incheiata printr-o masa la restaurant.

Pretul excursiei de pe 1 Mai variaza in functie de numarul persoanelor care ti se alatura si include costul materialelor de siguranta si supravegherea salvamontistilor. Daca mergi singur sau alaturi de inca o persoana, trebuie sa scoti din buzunar 300 de lei.

Daca mergi intr-un grup de pana la 5 persoane, pretul va fi de 270 de lei, iar intr-un grup de peste 6 persoane vei plati doar 250 de lei.

Citeste mai multe despre Adrenalina la maxim, in ape repezi: Rafting, de 1 mai pe Business24.ro.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#rafting 1 Mai, #preturi excursie rafting, #rafting Jiu 1 Mai , #timp liber