Ziare.com

"Capitala creste verde" si in acest weekend: tenis, badminton si fusball pe saturate

Sambata, 24 Iulie 2010, ora 09:19

   

"Capitala creste verde" si in acest weekend: tenis, badminton si fusball pe saturate
Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni si in acest weekend sa faca sport in aer liber, respectiv pe soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si intersectia cu strada Ion Mincu, unde vor fi amenajate terenuri de baschet, de tenis de picior si badminton.

Potrivit Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), cei interesati vor putea juca biliard, ping-pong sau fusball, pe terenuri special amenajate in aceeasi zona.

Proiectul, care face parte din campania "Capitala Creste Verde", a inceput in data de 17 iulie si va continua in fiecare weekend, pana pe data de 8 august. La sfarsitul proiectului, toate echipamentele sportive - mesele de biliard, cele de ping-pong si panourile de baschet - vor fi donate unor scoli bucurestene.

Prin Via Sport Primaria Capitalei promoveaza sanatatea prin miscare, transformand o artera intens circulata intr-o zona pietonala, dedicata sportului in aer liber.

Aceeasi sursa precizeaza ca circulatia va fi inchisa pe Soseaua Kiseleff intre intersectia cu strada Mincu si Piata Victoriei in fiecare sfarsit de saptamana din perioada 16 iulie - 8 august de vineri de la orele 22.00 si pana duminica la orele 14.00.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1576 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce e bun,trebuie continuat

Aceasta idee a lui Oprescu s-a dovedit a avea succes!Deci e bine case va repeta cateva week-end-uri la rand!

 

 

Sport si sanatate!

Posibilitatea de a practica sporturi in aer liber,la sfarsit de saptamana,gratuit si fara a pleca din oras,iata ideea de baza a acestui proiect!Vremea sa tina cu noi,ca de restul au avut grija Oprescu si Primaria!

 

 

Un adevarat succes!

Campania "Capitala creste verde",initiata de Oprescu si Primaria Bucuresti,se dovedeste,cu fiecare etapa,un succes!Pacat ca asemenea manifestari depind de conditiile meteo!Poate totusi,Oprescu le mai prelungeste pana la sfarsitul lui august!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor