Esti in cautare de brazi, ornamente, bunatati culinare? Afla cand se deschid targurile de Craciun din marile orase

Joi, 01 Decembrie 2016, ora 16:32
3258 citiri
Esti in cautare de brazi, ornamente, bunatati culinare? Afla cand se deschid targurile de Craciun din marile orase
Foto: Arhiva Ziare.com

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si deja vedem prin magazine oameni care se uita cu atentie la cosurile de cadouri.

Pe langa hipermarketuri, supermarketuri si alte magazine, vom avea la dispozitie si targuri organizate de autoritatile locale. Iata cateva orase in care sunt organizate targuri de Craciun.

Bucuresti

Bucurestenii vor avea la dispozitie mai multe targuri de Craciun de unde isi pot alege cadourile pentru cei dragi. In Piata Constitutiei va fi deschis unul de pe 1 decembrie pana pe 30 decembrie. Cei care doresc sa faca o bucurie de Craciun pot dona jucarii si carti pentru copii nevoiasi in cadrul campaniei "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!".

Primaria sectorului 3 a furat startul si inca de pe 25 noiembrie a deschis in parcul Alexandru Ioan Cuza (Aleea Principala - La Statui) Targul de Craciun care va fi deschis pana pe 8 ianuarie 2017. Aici puteti gasi produse traditionale, dulciuri de casa sau decoratiuni de Craciun si lucruri realizate de mesteri populari.

Intre 7 si 11 decembrie, bucurestenii sunt asteptati la Romexpo pentru Targul Cadourilor de Craciun

Citeste despre cum va fi luminat Bucurestiul de Sarbatori si programul targurilor de Craciun.

Sibiu

Printre cele mai frumoase targuri de Craciun din tara se afla cel din Sibiu, deschis inca de pe 18 noiembrie si care se va inchide pe 3 ianuarie. Pe langa discutiile cu Mos Craciun, cei care vin aici se pot plimba cu un trenulet turistic prin centrul medieval al Sibiului. Poti vedea programul si urmari LIVE ce se intampla la targul din Sibiu.

Oradea

In Piata Unirii din Oradea va fi deschis Targul de Craciun 2016 de pe 30 noiembrie pana pe 31 decembrie. In aceasta perioada, copiii pot sta de vorba cu Mos Craciun, se pot distra la patinoar, iar parintii se pot relaxa la concertele sustinute de Paula Seling, Nicolae Furdui Iancu, Grigore Lese, Alexandra Usurelu, Cristina Balan si multi alti artisti. Vezi programul intreg al Targului de Craciun din Oradea.

Timisoara

De concerte de muzica populara, colinde, Atelierul lui Mos Craciun, activitati pentru copii si alte surprize vor avea parte si timisorenii, incepand de pe 1 decembrie, cand se deschise cea de-a zecea editie a Targului de Craciun, care se va desfasura in Piata Victoriei. Ziua de 10 decembrie va fi una deosebita, anunta primaria, care transmite si ca de la ora 17:00, Andra va sustine un concert.

Cluj

La Cluj Napoca, luminitele vor fi aprinse pe 1 decembrie din Piata Unirii, unde a fost instalat si Bradul de Craciun. Targul de Craciun din Piata Unirii se va deschide pe 2 decembrie si se va inchide pe 26 decembrie, timp in care clujenii se vor putea bucura de turta dulce, vin fiert, cozonaci sau produse traditionale, dar si de concerte sustinute de Smiley, Andra, Paula Seling sau Ducu Bertzi.

Brasov

Pe 6 decembrie va fi inaugurat si Targul de Craciun din Brasov, organizat in Piata Sfatului, unde zeci de comercianti se vor "lupta" pentru cucerirea oamenilor care ajung aici.

Buzau

Buzoienii sunt asteptati in luna decembrie in centrul orasului la un targ de produse traditionale, unde vor putea gasi si decoratiuni de Craciun.

Suceava

Sucevenii pot merge pe esplanada Casei de Cultura si la Shopping City Suceava, unde mesteri populari isi vor vinde produsele la targurile de Craciun. Startul a fost dat pe 28 noiembrie, iar inchiderea va avea loc pe 10 noiembrie.

Satu Mare

In Satu Mare Targul de Craciun va fi organizat in pasajul Corneliu Coposu si va fi deschis de pe 30 noiembrie pana pe 3 ianuarie. Paula Seling si Smiley vor sustine si aici cate un concert. Vezi programul complet.

Constanta

In luna decembrie, la Constanta, locul de joaca Tara Piticilor va deveni Taramul Magic al Craciunului, care va fi deschis pana in ultima zi din an.

Iasi

Iasiul se va putea lauda cu doua targuri de Craciun in acest an - unul va fi deschis pe 1 decembrie si altul pe 6 decembrie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#targuri de Craciun, #targuri Craciun, #targ sarbatori iarna , #timp liber