Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Hai la festivalul de film din Delta, cu Cristina Cioran: Anonimul

Joi, 06 August 2015, ora 14:27
2482 citiri
Hai la festivalul de film din Delta, cu Cristina Cioran: Anonimul
Foto: Arhiva personala

Ca in fiecare saptamana, Cristina Cioran recomanda cititorilor Ziare.com un eveniment la care ar trebui sa participe. Saptamana aceasta recomandarea e Festivalul de film independent Anonimul, ce se desfasoara in Delta Dunarii.

"Ai chef de film si de vacanta in Delta? Hai la Festivalul de film Anonimul!", e invitatia Cristinei Cioran.

"Desi am fost de doar doua ori in Delta, imi promit in fiecare an ca merg cel putin o saptamana. Iata ca daca sunteti ca mine, acum aveti un motiv foarte bun de a petrece timp de calitate printre cineasti la Anonimul" - asa suna invitatia actritei.

Festivalul international de film independent Anonimul este la a 12-a editie, devenind din an in an mai interesant.

Hai la film cu Cristina Cioran: O scrisoare care schimba viata

Anul acesta selectia este deosebita, printre regizorii romani care vor avea proiectii aflandu-se Gabriel Achim, Radu Barbulescu, Andreea Valean.

Festivalul se va deschide cu filmul "The Lobster", in regia lui Yorgos Lanthimos, prezentat in premiera in Romania.

Colin Farrell si Rachel Weisz joaca alaturi de John C. Reilly, Lea Seydoux si Angeliki Papoulia si o serie de actori neprofesionisti. Cei doi au acceptat rolurile imediat dupa ce au citit scenariul si s-ar parea ca au luat cea mai buna decizie, filmul starnind reactii care mai de care mai diferite.

Hai la film cu Cristina Cioran: Fascinanta Indie

In "The Lobster", intr-un viitor apropiat, in Oras, oamenii singuri sunt arestati si dusi la Hotel. Ei sunt obligati sa-si gaseasca o pereche in 45 de zile, altfel vor fi transformati intr-un animal pe care ei si l-au ales si vor fi trimisi in Padure.

Festivalul se desfasoara in perioada 17 - 23 august la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, iar lista filmelor ce pot fi vazute este una generoasa.

Foto: Festivalul International de film independent Anonimul

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#anonimul, #festivalul de film Anonimul 2015, #festival film Delta Dunarii, #lista filme Anonimul 2015, #lista filme festival Delta 2015 , #timp liber