"Roaba de cultura", in Parcul Herastrau

Vineri, 12 August 2011, ora 20:50
2348 citiri
"Roaba de cultura", in Parcul Herastrau
Foto: Green Report

In weekend, bucurestenii care vor sa se intalneasca pe Pajistea Pescarus, din Parcul Herastrau, la "Roaba de cultura" vor avea prilejul sa faca gimnastica Tai Chi, sa asculte un concert cu Merci Band ori sa ia parte la cursuri de Power Yoga.

Toate aceste propuneri de petrecere a weekendului sunt facute de Asociatia Green Revolution, initiatoarea acestui proiect.

Vineri, 12 august, la ora 19.00, cei care au facut deja cunostinta cu Costin Bucura, vor putea sa-l revada cu un nou program de Combat force, iar sambata, 13 august, ora 10.00, Ramona Hnyatek va tine cursuri de Power Yoga. Tot sambata, la ora 17.00, copiii sunt invitati la sarituri cu sacul, la un inedit concurs cu roabe si la sarpele de hartie.

Duminica, 14 august, la ora 18:00, vor avea loc o demonstratie si curs de Tai Chi, cu Adrian Sarbu, iar la ora 20:00, concert Merci Band.

"Prin 'Roaba de cultura' ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog.

"Roaba de cultura" este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face", a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul "Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Recomandari de weekend: Artmania si Anonimul

Proiectul este initiat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte, si sprijinit de Ciuc, Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle, Free Rider, Metropotam, Zile si nopti, inparc.ro si b365.ro.

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Citeste mai mult despre La "Roaba de cultura", Tai Chi si Power Yoga pe GreenReport.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#timp liber, #weekend parcul herastrau, #evenimente bucuresti weekend , #timp liber