Sa petrecem cel mai infricosator Halloween din Romania

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 07:32
4615 citiri
Sa petrecem cel mai infricosator Halloween din Romania
Foto: BBC

In acest weekend vom avea parte de distractie din toate partile, festivaluri, concerte, dar cele mai importante in aceasta perioada sunt petrecerile organizate cu ocazia Hallowweenului. Este adevarat faptul ca aceasta sarbatoare, ca si Ziua Indragostitilor, este imprumutata de la americani, insa tot mai multi romani profita de aceasta ocazie si incearca sa se bucure pe cat de mult pot de aceste evenimente.

Si cum reprezentantii cluburilor din Romania stiu cum sa profite la maximum de fiecare ocazie pentru a atrage cat mai multi clienti haideti sa vedem impreuna pe unde putem merge in acest weekend pentru a ne afisa costumele care mai de care mai infricosatoare si pentru a manca o bucata de dovleac.

Clubul Midi din Cluj Napoca incepe petrecerea inca de vineri, cand isi invita clientii la o petrecere cu dublu sens. In primul rand clubul implineste trei ani si a pregatit multe surprize celor prezenti, iar in al doilea rand, pentru a fi in ton cu lumea, si ei sarbatoresc Halloweenul. Asa ca pune pe tine cel mai nastrusnic, infricosator, straniu sau inspaimantator costum si mergi sa te distrezi.

Clubul Control din Bucuresti te invita sa petreci un weekend putin altfel alaturi de supergrupul format din Gabby (Molotov Cocktail), Stoi (Emil), Albert (NIste Baieti), Robert (Cobe), Roxana (Ex-Dekadens) si Dj Teo, mai exact la evenimentul Dead Ceausescus & guests live. A, si sa nu uitam ca intrarea se face pe baza de bomboane si outfit-uri de Halloween.

Tot vineri, in City Mall va asteapta de la ora 18:00 dovleci uriasi, vrajitoare din cele mai infricosatoare povesti si multa multa distractie.

"Hello party monsters! Get ready for a freaky weekend", asa isi va intampina clubul Bellagio clientii de vineri seara. Costumeaza-te, machiaza-te cat mai infiorator si hai in clubul in care cei morti se vor distra cot la cot cu cei vii. Daca asta nu te-a convins, poate reuseste concursul in urma caruia vor fi premiate cu vodka, whiskey sau sampanie cele mai reusite costume. Ce zici? Te tenteaza?

Toti iesenii sunt invitati sa petreaca cel mai infricosator weekend in ERA Shopping Park, alaturi de membri familiei Adams. Tot aici o sa poti vizita, sambata, Casa Groazei, de unde sigur o sa iesi ingrozit si o sa fugi cat de repede poti, iar duminica familia Adams ii invita pe cei mici la un atelier de pictura.

Unde ai putea sa simti mai bine fiorul Halloweenului daca nu la Castelul Bran? Ei bine, asta trebuie sa faci si sambata, cand va fi singura noapte din an cand cheile de rasucesc singure in usi, dezvaluind castelul iubitorilor de mistere si cautatorilor de comori.

Si clubul Shift din Bucuresti va invita la o altfel de petrecere sambata, 30 octombrie, incepand cu ora 23:00. Acasa ca vino sa te distrezi alaturi de Daria si Cliza.

Tot sambata, muresenii sunt invitati sa petreaca si sa se distreze la Sarbatoarea Spiritelor Malefice, ce va avea loc la Rastolita.

Clubul The Week din Bucuresti ta invita sambata, 30 octombrie, sa te distrezi alaturi de prietenii tai la Halloween Party. O singura rugaminte au organizatorii: sa nu uiti de costum.

Daca esti in trecere prin Brasov sau esti brasovean nu trebuie sa ratezi petrecerea de sambata seara de la District Lounge, unde va avea parte Underworld Party de Halloweeen.

Other Side of Expirat din Bucuresti va asteapta in a doua zi a weekendului la Funky Halloween. Tot la Halloween Party va invita sambata si Pub la Tevi si Irish&Music Pub din Cluj Napoca, Club Daimon din Capitala si Shakespeare Pub tot din Capitala.

Baietii de la Taxi te asteapta sambata in clubul La Nuci din Bucuresti, unde vor incerca sa ii invete pe barbati sa spuna "Cele doua cuvinte".

Daca ofertele de pana acum nu ti-au facut cu ochiul, afla ca poti merge si la Halloween Non-stop Party in Jackson Bar din Capitala.

Clubul Berestroika din Bucuresti te asteapta pe 30 octombrie 2010 la petrecerea de Halloween in care "ghicitoarele" vor descanta si vor prevesti viitorul.

Si toata distractia continua duminica in El Comandante, in El Dictator, in El Grande Comandante si in El Primer Comandante, unde va avea loc Halloween Night.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Halloween 2010, #petreceri Halloween 2010 , #timp liber