Salonului Calului: Spectacol ecvestru si concursuri de echitatie la nivel inalt

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 23:12
3614 citiri
Salonului Calului: Spectacol ecvestru si concursuri de echitatie la nivel inalt

Cea de-a 3-a editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, va avea loc in perioada 26 septembrie - 5 octombrie 2014.

A 3-a editie a evenimentului anual propune in premiera doua zile de spectacol ecvestru si sapte zile de concursuri nationale si internationale de echitatie de inalt nivel.

Formula mult mai ampla a celei de-a 3-a editii va gazdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobatii, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstratii de curse la trap si la galop etc).

Evenimentul debuteaza cu doua zile de spectacol ecvestru (weekend-ul 27-28 septembrie), in cadrul caruia va avea loc si cea de-a doua editie a spectacolului-eveniment Seara Cailor - "Saloon la...Salon" si va continua cu 6 zile de concursuri internationale de echitatie de inalt nivel.

In perioada 29 septembrie - 5 octombrie, partea competitionala va fi reprezentata prin Concursul international de sarituri peste obstacole acreditat FEI CSI*, dar si prin circuitele VIP Tour, Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour.

De asemenea, se va da startul unui concurs devenit traditional: Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti - Bucharest Grand Prix, aflat la a patra editie consecutiva.

In plus, clubul va gazdui un modul intermediar dedicat prezentarilor de cai si de produse ecvestre specifice, precum si pregatirilor pentru primirea sportivilor internationali in perioada 29 septembrie -1 octombrie.

Biletele se pot achizitiona pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului si Libraria "Mihai Eminescu" (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum si la sediul clubului organizator Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Categorii de bilete:

Seara Cailor 27 septembrie

- Pentru adulti: 100 RON

- Pentru copiii pana la 12 ani: 50 RON

Bilete VIP Seara Cailor 27 septembrie

- Pentru adulti: 200 RON

- Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON

Bilete sambata - duminica (27-28 septembrie):

- Pentru adulti: 50 RON/ zi

- Pentru copiii pana la 12 ani: 25 RON/zi

*Vineri, 26 septembrie - accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit

Bilet VIP sambata-duminica:

- Pentru adulti: 200 RON /zi

- Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON /zi

* (acces cort VIP, patiserie, bauturi racoritoare, sampanie incluse in pretul biletului)

Abonament weekend (sambata si duminica, 27 - 28 septembrie):

- Pentru adulti: 80 RON

- Pentru copiii pana la 12 ani: 40 RON

Concursul international FEI CSI Grand Prix (2-5 octombrie)

Sambata - duminica (4-5 octombrie)

- Pentru adulti: 50 RON/ zi

- Pentru copiii pana la 12 ani: 25 RON/ zi

* luni, marti, miercuri, joi si vineri- accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit.

Abonament weekend Concursul international FEI CSI Grand Prix (sambata si duminica, 4-5 octombrie):

- Pentru adulti: - 80 RON

- Pentru copiii pana la 12 ani: 40 RON.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#competitie ecvestra Salonul Calului, #activitati sportive business ecvestru, #eveniment Salonul Calului 2014, #Salonul Calului Bucuresti 2014 , #timp liber