Sambata are loc crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange, aflat la cea de-a 25-a editie

Sambata, 20 Mai 2017, ora 06:46
2763 citiri
Sambata are loc crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange, aflat la cea de-a 25-a editie

Nu rata startul! Sambata, 20 mai 2017, de la ora 10:00, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa, dedicata amatorilor-Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challange. Evenimentul se afla la a 25-a editie, participarea este gratuita iar activitatea se desfasoara in aer liber.

Traseul va avea 3,8 km si este urmatorul: Piata Operei (Facultatea de Drept) - Splaiul Independentei - Soseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu - Parcarea Cora Lujerului.

Ordinea va fi asigurata de catre Brigada Rutiera, Directia Politiei Rutiere, Jandarmerie si Politia Locala.

Intre orele 10:00-11:00 pe Bd. Mihail Kogalniceanu intre str. Vasile Parvan si Splaiul Independentei se va face inchidere totala.

Pe directia Splaiul Independentei intre Podul Operei si Podul Cotroceni va fi tot inchidere totala.

Pe Soseaua Cotroceni (intre Podul Cotroceni si Soseaua Grozavesti) va fi inchidere totala, pe Bd. Iuliu Maniu, intre Sos. Grozavesti si str. Lujerului pe banda III de circulatie pe Vasile Milea.

La intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Sos. Grozavesti, Bd. Geniului la intersectia cu Bd. Iuliu Maniu, Splaiul Independentei, la intersectia cu Sos. Cotroceni si str. Constantin Noica, restrictionarea de trafic va fi strict pe perioada trecerii participantilor.

La competitia sportiva vor participa in jur de 3.000 de alergatori.

Programul complet al competitiei este urmatorul:

* orele 07.30 - 09.30: inscrierea participantilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultatii de Drept) si anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului

* orele 09.45: intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start

* orele 10.00: startul crosului

* orele 11.00 - 12.00: premierea castigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru castigatori, sponsori, parteneri, organizatori si participanti.

Vor exista mai multe categorii de alergatori: copii cu varsta intre 6-12 ani, adolescenti 12-18 ani, angajati cora, UB si seniori cu varsta cuprinsa intre 19-41 de ani, studenti din cadrul Universitatii Bucuresti si ERASMUS si veterani cu varsta de peste 42 de ani.

Premiile constau in biciclete, trotinete, role, cursuri de perfectionare si numeroase surprize vor fi acordate primelor trei concurente fete si primilor trei concurenti baieti care trec linia de sosire si sunt validati castigatori de catre arbitrii desemnati.

Inscrierile se pot face la Serviciul Clienti din cadrul Hipermarketului cora Lujerului, dar si in ziua competitiei, pe terenul de fotbal al Facultatii de Drept Bucuresti.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#crosul Universitatii Bucuresti cora Lujerului Challange , #timp liber