Scooby Doo in Romania: Spectacol marca Warner Bros pe scena Salii Palatului

Marti, 23 Iulie 2013, ora 18:35
2529 citiri
Scooby Doo in Romania: Spectacol marca Warner Bros pe scena Salii Palatului

Phoenix Entertainment prezinta, pentru prima data in Romania, un spectacol inedit dedicat copiilor de toate varstele: Scooby-Doo si Misterul Piramidei. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 18, 19, 20 si 21 februarie 2014.

Cel mai cunoscut si mai iubit erou canin din lumea fascinanta a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o calatorie pana in indepartatul si toridul Egipt pentru a lua parte la o noua aventura.

Scooby nu va fi singur, ci insotit de prietenii sai Shaggy, Fred, Velma si Daphne in incercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigatia lor nu va fi lipsita de obstacole.

Gasca specializata in rezolvarea misterelor va confrunta mumii rauvoitoare si alte capcane amplasate cu atentie de mii de ani in piramida egipteana.

Spectacolul, produs de Warner Bros., este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei este mai mult decat un show pentru copii, el poate fi gustat si de parinti, intrucat nu reprezinta numai o poveste rupta din desenele animate, ci o lectie de viata care ne dovedeste cum prietenia si istetimea ne pot ajuta sa ne infruntam temerile si sa descoperim adevarul, restabilind dreptatea si ordinea.

Show-urile vor incepe de la ora 19:00, iar accesul publicului in sala va fi posibil incepand cu ora 18:00.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online prinwww.eventim.ro la un pret special in perioada 1.07-2.08. 2013 dupa cum urmeaza:

- Categoria VIP - 225 de lei pentru adulti si copii;

- Categoria I - 165 de lei pentru adulti si 130 de lei pentru copii;

- Categoria II - 135 de lei pentru adulti si 110 lei pentru copii;

- Categoria III - 105 lei pentru adulti si 80 de lei pentru copii;

- Categoria IV - 75 de lei pentru adulti si 60 de lei pentru copii.

Dupa aceasta perioada de preturi reduse, incepand cu 3 august 2013, biletele vor costa dupa cum urmeaza:

- Categoria VIP - 250 de lei pentru adulti si copii;

- Categoria I - 180 de lei pentru adulti si 140 de lei pentru copii;

- Categoria II - 150 de lei pentru adulti si 120 de lei pentru copii;

- Categoria III - 115 lei pentru adulti si 90 de lei pentru copii;

- Categoria IV - 80 de lei pentru adulti si 65 de lei pentru copii.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#spectacol copii Scooby Doo, #spectacol Scooby Doo Bucuresti, #spectacol copii Sala Palatului , #timp liber