Ziare.com

Surpriza pentru copii si parinti in Parcul Cismigiu

Marti, 27 Mai 2014, ora 21:32

   

Surpriza pentru copii si parinti in Parcul Cismigiu
Ziua Internationala a Copilului se anunta una speciala. Duminica, 1 iunie, de la ora 12.00, Corul de Copii Radio va asteapta in Parcul Cismigiu din capitala la o intalnire cu muzica si celebrele personaje de poveste ale lui Walt Disney.

Concertul Corului de Copii Radio este inclus in manifestarea anuala "Cismigiul copiilor", organizata de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti - eveniment de succes ajuns in acest an la cea de-a XIII-a editie, estimarea anuala a publicului prezent fiind de peste 15.000 de copii si adolescenti.

Reunind deopotriva mici si mari spectatori "Cismigiul copiilor" - suita de activitati programate in parcul bucurestean intre orele 11.00 si 21.00 - inseamna, asa cum au declarat organizatorii, o "zi magica printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni si chipuri pictate (...), o diversitate de spectacole, concerte, animatie, jocuri si concursuri. Personaje animate, mimi, cataligari, jongleri, clovni si magicieni ii introduc pe cei mici intr-o lume de poveste."

Sub bagheta dirijorului sau, Voicu Popescu, Corul de Copii Radio va propune spectatorilor un program muzical antrenant, conceput in jurul cantecelor provenite din filmele de animatie create de celebrul desenator american, Walt Disney.

Infiintat in 1945,Corul de Copii Radioa avut o evolutie spectaculoasa inca de la aparitia sa in peisajul muzical romanesc. Aici si-au deschis calea carierei artistice Ileana Cotrubas, Silvia Voinea, Maria Hurduc, Cornelia Angelescu, Voicu Enachescu, George Crasnaru, Dan Dumitrescu, Roxana Briban, Roxana Constantinescu si multi altii.

In ultimii ani, sub indrumareadirijorului Voicu Popescu, asistat de pianista Camelia Chitibea, ansamblul exploreaza noi forme de expresie artistica si este implicat in numeroase proiecte internationale.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1861 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor