Ziare.com

Targ de Florii la Muzeul National al Taranului Roman

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 14:39

   

Targ de Florii la Muzeul National al Taranului Roman
Cei care cauta un cadou potrivit pentru sarbatoritii de Florii, dar si cei care apreciaza frumosul, in general, sunt invitati de vineri, 15 aprilie, pana duminica, 17 aprilie, la Muzeul National al Taranului Roman, unde in aceasta perioada se va desfasura Targul de Florii.

Olari, fierari, cioplitori, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, oua incondeiate, mobilier pictat, icoane.

Cei care trec pe la muzeu in plimbare pot targui de-ale gurii, printre produsele oferite gasindu-se suc de mere, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtos kalacs, halvita, magiun de prune din Topoloveni, miere de albine, palinca de Bihor si vin, mancaruri de post.

Cautatorii de produse naturale isi pot face stocul de laptisor de matca, polen si propolis ori ierburi de leac.

Pentru ca targul se desfasoara la sfarsit de saptamana, cand si bucurestenii au mai mult timp liber, la muzeu au loc si demonstratii de incondeiat oua, un atelier de olarit, un atelier de legatorie, expozitie de pictura naiva din Moldova

Duminica, la orele 12:30, la Clubul Taranului, Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR, va sustine piesa de teatru de animatie Zana din Stejarul cu trei crengi. Pretul unui bilet este de 4 lei si de 2 lei pentru elevi, studenti si pensionari, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1045 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor