Targ vintage duminica, la Bucuresti

Duminica, 18 Aprilie 2010, ora 10:34
2497 citiri
Targ vintage duminica, la Bucuresti

O noua editie a Targului vintage, handmade & designer va avea loc duminica, 18 aprilie, in Bucuresti, la clubul La Scena. Intrarea este libera, iar usile sunt deschise intre orele 11.00 si 19.00.

Creatii vestimentare spectaculoase in stil vintage, tinute minimaliste, accesorii si piese handmade, semnate de designeri celebri, dar si de tineri romani in plina ascensiune, acestea sunt suprizele targului de duminica, se anunta intr-un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.

Vizitatoarele targului vor avea de ales intre tinute simple, rochii cu volane sau franjuri supradimensionate - gen anii '20; creatii stralucitoare si extravagante din era glam a cinematografiei, sacouri cu umeri supradimensionati, rochii lungi si jachete cambrate care pun in evidenta talia - specifice anilor '40; fuste mini, rochii trapez fara maneci, multa dantela, cizme pana la genunchi, jeansi skinny asemenea celor promovati de Audrey Hepburn, dar si creatii in culori electrizante sau cu imprimeuri grafice puternice - tipice anilor '60; jeansi largi sau evazati, pantaloni cu talie inalta, bluze cu umerii dezgoliti si rochii lungi - din anii '70. La acestea se adauga cateva piese vedeta din epocile Victoriana si Edwardiana, dar si accesorii unicat si tinute handmade.

Printre cei care vor expune la Targul vintage, handmade & designer se numara Adina Boian, Alexandra Gatin, Artisannature, B-art, Buy Hand, Carmen Catana, Ceva cu dichis, Chic Chaque, Dulapul bunicii, Fabrica de Zorzoane, Gabriela Bijoux, Geo Pana, Glory Box , Iuliana Rosca, Joliesse Design, Minelli Boutique, On Skin, Origami Bijoux, Sanela, Sin Colors, Stefania Petrisor, Vintage Deco, Vintage Division, Vintage Mag, Vintage Mireille,Vintage Capella, The Vintage Sensation si, nu in ultimul rand, organizatorii evenimentului - Haine-Vintage.ro si ItalianVintage.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#targ vintage Bucuresti, #targ vintage La Scena, #targ vintage hand made weekend , #timp liber
Comentarii