Targuri de jucarii, clovni, magicieni si teatru, de Ziua Copilului, in Bucuresti

Vineri, 27 Mai 2011, ora 22:23
2283 citiri
Targuri de jucarii, clovni, magicieni si teatru, de Ziua Copilului, in Bucuresti
Foto: Arhiva

Parintii bucuresteni isi pot rasfata copiii, cu ocazia zilei de 1 iunie, participand la ateliere, la targuri de jucarii, la reprezentantii cu clovni sau magicieni sau la teatru de papusi.

De sambata si pana pe 5 iunie, centrul comercial Bucuresti Mall organizeaza un adevarat carnaval dedicat in exclusivitate celor mici, unde teatrul Tandarica va expune peste 70 de papusi de teatru, informeaza Mediafax.

De asemenea, actori de la Teatrul Tandarica vor relata copiilor cele mai traznite intamplari din activitatea lor si le vor povesti despre piesele de teatru in care papusile au fost personaje principale.

Copiii sunt asteptati si cu spectacole de teatru de papusi, pictura pe tricouri, clovni, un puzzle urias, pictura pe fata, ateliere creative. Reprezentanta Comisiei Europene in Romania va organiza, de asemenea, un eveniment pentru copii, duminica, la Roata Mare din parcul Herastrau, intre orele 10.00 - 12.00.

La intrare, copiii vor fi intampinati de clovnii Crantanel, Caramel si de personajele din lumea Disney, care ii vor introduce in lumea povestilor si ii vor antrena in jocuri, concursuri, activitati creative si programe artistice.

Cei mici vor putea participa la confectionarea de papusi organizate de Muzeul Taranului Roman, atelier de inventat povesti, atelier de origami, face-painting, modelare de baloane, programe artistice si premii.

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti ii asteapta pe cei mici tot duminica, in Parcul Cismigiu, intre orele 11.00 - 21.00, cu personaje costumate, mimi, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe copii intr-o lume de poveste.

Timp de 10 ore, vor fi spectacole in toate zonele parcului. Pe cele doua scene - amplasate in vecinatatea Chioscului central si langa Platan - vor urca ansambluri artistice, trupe de teatru dans, coruri de copii si solisti.

Pe Scena Mare vor canta pe rand: Adagio, Andante, Amicii, Andantino, Bim Bam, DoReMi si Allegretto. Actorii teatrelor Tandarica, Ion Creanga, Masca si ai Teatrului de Magie "Andrei Teasca" ii asteapta pe copii la Scena Mica. Alte spectacole de teatru vor avea loc la Cetate, la Ciuperca si pe Aleea Trandafirilor.

Cismigiul Copiilor se va incheia cu recitalul trupei Hi-Q, care va avea loc pe Scena Mare, de la ora 20.15.

Surpriza zilei va fi o tombola cu premii. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris, premiul al II-lea consta intr-un curs gratuit de limba engleza, iar premiul al III-lea - o masinuta excavator. Tombola va continua cu alte premii: plimbari cu barca si hidrobicicleta pe lac, cursuri gratuite de limba engleza, excursii in tabara la mare, bilete la teatrele Tandarica si Ion Crenga.

Chiar de Ziua Copilului, miercuri, cei mici, dar si cei mari sunt asteptati in curtea Muzeului Taranului Roman, intre orele 10.00 si 18.00 la un mic targ de jucarii facute de artisti si studenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#ateliere copii Bucuresti, #Ziua Copilului Bucuresti evenimente , #timp liber