Unde poti sa te racoresti in si langa Bucuresti si cat te costa (Galerie foto)

Vineri, 14 August 2015, ora 07:20
23105 citiri
Unde poti sa te racoresti in si langa Bucuresti si cat te costa (Galerie foto)
Foto: Magic Summer Waves

Caldura din ultimele zile ne face sa cautam in drumul nostru si cel mai mic colt umbros, ferit de dogoarea soarelui. Cei care locuiesc in Bucuresti si nu pleaca in weekend din Capitala pot evada cateva ore la strand.

Strand Cara Titan

Strandul Titan se afla pe strada Rotunda, nr. 4, si are la dispozitie un bazin olimpic (2 metri), doua bazine pentru adulti (1,80 metri si 1,60 metri) si doua pentru copii (40 de cm).

Intrarea la acest strand este 30 de lei pe zi, programul de la 08:00 la 18:00, iar pe timpul verii exista si program de noapte dupa ora 21:00. La acest strand sunt oferite si 300 de sezlonguri din PVC pentru primii veniti.

Daca vrei sezlong din lemn, trebuie sa scoti din buzunar 20 de lei, iar un pat costa 40 de lei. Pentru cei cu pretentii mai mari exista si baldachine la 60 de lei.

Foto: Strand Titan

Strand Tineretului

Acesta se afla pe Strada Primo Nebiolo, nr. 1, iar in timpul saptamanii (luni- vineri) intrarea costa 25 de lei, in timp ce in weekend este 40 de lei. Strandul este deschis de la 08:00 la 19:00.

Daca vrei sa inveti sa inoti, aici poti face cursuri 250 ron/10 sedinte, iar durata unei sedinte este de 60 de minute.

Foto: Strand Tineretului

Parcuri de distractii de sezon (Galerie foto)

Strandul Dambovita (Ciurel)

Strandul Dambovita se afla pe Soseaua Virtutii si este deschis intre orele 07:00 si 20:00. Pretul unui bilet este 30 de lei in timpul saptamanii, iar in weekend 50 de lei. Strandul a fost renovat, iar una dintre atractii este bazinul cu valuri.

Foto: Antena Stars

Strandul Moghioros (Magic Summer Waves)

Acesta se afla pe Strada Drumul Taberei nr. 115, se intinde pe 5.500 de mp si cuprinde patru bazine, dintre care doua pentru adulti, cu patru tobogane pentru adulti si doua pentru copii. Bazinul pentru copii este decorat cu pirati si crocodili. Pretul unui bilet este 20 de lei pana in ora 16:00 si 10 lei dupa ora 16:00, iar in weekend 30 de lei.

Foto: Pool Magic Place

Cele mai sinistre parcuri de distractie abandonate (Galerie foto)

Strandul Berceni (Summer Park)

Locuitorii din Berceni pot merge sa se racoreasca la strandul de pe Strada Izvorul Oltului nr. 9. Adultii platesc 15 lei in timpul saptamanii si 20 de lei in weekend, in timp ce pentru copii biletul costa 5 lei. Daca vrei sa inchiriezi sezlong costa 20 de lei, iar baldachinele sunt 25 de lei.

Foto: Summer Park

DivertiLand

DivertiLand este un loc in care distractia este la ea acasa si se afla pe Strada Divertismentului, nr. 1 - Autostrada Bucuresti-Pitesti. De luni pana vineri biletul pentru adulti costa 40 de lei, iar in weekend 65 de lei. Studentii vor plati 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend, iar copiii 25 de lei in orice zi.

Pe langa tobogane si alte atractii pentru copii te poti relaxa si la piscina cu valuri, iar programul este de la 10:00 la 20:00.

Foto: DivertiLand

Water Park

O alta varianta pentru distractie pe timp de canicula este Water Park, care se afla in Otopeni, Calea Bucuresti 255A. Acesta este deschis de la 09:30 (09:00 in weekend) pana la 20:00. De luni pana vineri, pretul unui bilet pentru adulti este 30 de lei, iar pentru copii 15 lei, in timp ce in weekend adultii platesc 50 de lei, iar copiii 25 de lei.

Foto: Water Park

Acvamania

Pentru a ajunge la Acvamania trebuie sa mergi la lacul Mogosoaia. Pretul este 35 de lei in timpul saptamanii si 45 de lei in weekend, dar pentru servicii suplimentare trebuie sa platesti. De exemplu, inchirierea caiacului simplu costa 10 lei/30 de minute in timpul saptamanii si 15 lei/30 de minute in weekend; inchirierea unei canoe costa 25 de lei pe ora de luni pana vineri si 30 de lei pe ora sambata si duminica.

Foto: Acvamania

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#stranduri Bucuresti, #parcuri acvatice Bucuresti, #timp liber stranduri Bucuresti , #timp liber