Gigi l-a asaltat cu mailuri, el i-a ras in nas: "Nu mi-a venit sa cred, am zis ca e gluma!" Un interviu demential cu cel mai dorit om la Steaua: "Nu ii inteleg pe romani, jur"

Sursa: ProSport
Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 04:17
608 citiri
Lui Wesley nu ii place zapada. Ba chiar o uraste si i-a cerut lui Hizo un program special de pregatire in cantonamentul de la Poiana Brasov. Vorbeste deschis despre "Porumboi", patronul sau, "de care nu poate sa mai deschida televizorul", nu fuge de raspunsuri si dribleaza cliseele.

ProSport i-a oferit titlul de "cel mai bun jucator strain din Liga I", intr-un an, 2011, in care l-a depasit in matematica golurilor pe Demollari, cel care pana acum era cel mai bun marcator strain din istoria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.