Opinii: Bataia de joc numita Balonul de Aur

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 10:16
2982 citiri
Opinii: Bataia de joc numita Balonul de Aur

FIFA si L'Equipe au anuntat cei trei jucatori ce-si vor disputa Balonul de Aur. Pentru prima oara in istorie, cei trei jucatori sunt de la aceeasi echipa - FC Barcelona: Xavi, Messi si Iniesta. Wesley Sneijder, nu!

Mijlocasul olandez, considerat de multi drept principalul favorit la castigarea trofeului, n-a prins nici macar un loc pe podium!

N-a contat ca a castigat campionatul in Italia, Cupa Italiei, Supercupa Italiei si trofeul UEFA Champions League. In plus, are sanse sa castige si Campionatul Mondial al Cluburilor, in aceasta luna.

N-a contat nici macar ca a marcat 5 goluri la Cupa Mondiala din Africa de Sud pentru nationala Olandei, pe care a tras-o dupa el pana in finala pe care batavii au fost la un pas s-o castige.

Nici locul doi in topul celor mai buni jucatori de la turneul sud-african si nici titlul de cel mai bun mijlocas in sezonul 2009/2010 al Ligii Campionilor nu l-au ajutat pe Sneijder sa fie intre primii trei jucatori ai lumii.

Si nici ca toate actiunile de atac ale Inter-ului antrenat de Jose Mourinho treceau prin piciorul lui Sneijder.

In schimb, pe podiumul celor mai buni jucatori din lume se va afla Andres Iniesta. Pentru ce? Pentru golul marcat in finala Cupei Mondiale. Pentru ca, in rest, Iniesta a fost mai mult accidentat in finalul sezonului trecut, iar in acesta n-a rupt gura targului.

"Cum e posibil? Am castigat tot! Am ajuns si in finala Cupei Mondiale, unde am fost golgheter si pot castiga si Campionatul Mondial al Cluburilor. Imi pare ca doar Mondialul conteaza. Asta inseamna ca un jucator precum Gareth Bale nu poate castiga niciodata trofeul Balonul de Aur? Pentru ca Tara Galilor n-are cum sa castige Mondialul", a rabufnit Sneijder.

Inca odata, Sneijder a fost mai bun ca Iniesta in Liga Campionilor, dar si la Cupa Mondiala, insa catalanul, care are coechipieri precum Messi, Xavi, Villa sau Pique, e mai bun decat olandezul per total.

N-ar trebui, insa, sa ne mire, doar e FIFA lui Blatter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Balonul de Aur, #Wesley Sneijder, #nominalizati Balonul de Aur, #FIFA, #LEquipe , #stiri Wesley Sneijder