Funcția WhatsApp care le va permite utilizatorilor să adauge contacte la ”Favorite”. Cum funcționează

Luni, 22 Aprilie 2024, ora 15:15
3909 citiri
Funcția WhatsApp care le va permite utilizatorilor să adauge contacte la ”Favorite”. Cum funcționează
Smartphone FOTO / Pixabay

Conform unui raport, WhatsApp lucrează la o filă "Favorite" pentru lista de contacte disponibilă pe aplicația de mesagerie. Practic, funcția le va permite utilizatorilor să adauge, elimine și să rearanjeze lista de contacte pentru un acces mai ușor și mai rapid.

Noua funcție ar atenua nevoia de a derula în jos ori de câte ori un utilizator trebuie să trimită un mesaj cuiva cu care discută în mod regulat.

Funcția este, de asemenea, foarte convenabilă pentru apelurile vocale și video, care se pot efectua într-un timp mult mai scurt.

Funcția este încă în fază incipientă, așa că nu este disponibilă nici măcar pentru beta testeri. Totuși, conform raportului, este posibil ca utilizatorii Android să testeze prima oară noua funcție dezvoltată de WhatsApp. De asemenea, producătorul aplicației de mesagerie a confirmat introducerea unor noi funcții bazate pe inteligența artificială, scrie GSM Arena.

Ce funcții mai pregătește WhatsApp

Cea mai așteaptă funcție constă în introducerea unui chatbot cu Inteligență artificială, menit să revoluționeze modul în care utilizatorii accesează informații în cadrul aplicației. Alimentat de modelul propriu de inteligență artificială al Meta, acest chatbot, denumit Meta AI, ar urmă să fie disponibil direct în WhatsApp.

Astfel, utilizatorii vor putea să pună întrebări și să obțină informații fără a ieși din aplicație. De asemenea, un nou editor foto generativ cu Inteligență artificială le va permite utilizatorilor să își editeze fotografiile direct în WhatsApp.

Quarterly Report - Editia 4

Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie
Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie
Începând cu 1 iunie 2024, mai multe modele de smartphone-uri populare în România vor rămâne fără suport pentru WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie. WhatsApp va...
WhatsApp confirmă: Organizațiile guvernamentale pot urmări conversațiile utilizatorilor
WhatsApp confirmă: Organizațiile guvernamentale pot urmări conversațiile utilizatorilor
Echipa de securitate a aplicației WhatsApp a emis recent un avertisment cu privire la riscurile de supraveghere guvernamentală, în ciuda tehnologiilor avansate de criptare implementate....
#WhatsApp, #aplicatii, #Mesaje , #WhatsApp