Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp. Meta introduce o nouă funcție extrem de utilă

Vineri, 12 Aprilie 2024, ora 19:08
2857 citiri
Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp. Meta introduce o nouă funcție extrem de utilă
Foto: Facebook

WhatsApp, platforma populară de mesagerie deținută de Meta, a lansat o nouă funcție care va simplifica considerabil modul în care utilizatorii își pot căuta mesajele.

Anunțată recent de Mark Zuckerberg printr-un videoclip pe canalul său de WhatsApp, noua funcționalitate permite utilizatorilor să caute mesaje specifice pe baza datei la care au fost trimise.

Până în prezent, WhatsApp oferea posibilitatea de a căuta mesaje folosind cuvinte cheie, ceea ce implica adesea trecerea prin multe rezultate pentru a găsi exact mesajul dorit. Noua opțiune de căutare după dată adaugă o dimensiune de eficiență, permițând utilizatorilor să selecteze o dată specifică și să vadă toate mesajele trimise sau primite începând cu acea zi.

Cum funcționează noua funcție

Pentru a accesa această funcție, utilizatorii trebuie să deschidă orice conversație, să selecteze numele contactului sau al grupului din partea de sus și apoi să facă clic pe butonul „Căutare”. Alternativ, pot apăsa pe meniul cu trei puncte din partea de sus și să selecteze pictograma calendarului din colțul drept al barei de căutare. După alegerea datei dorite, toate mesajele de la acea dată vor fi afișate, facilitând găsirea conversațiilor dorite fără a fi nevoie să parcurgi toate discuțiile.

Noua funcție este deja disponibilă pe toate platformele, inclusiv Android, iOS, Mac desktop și WhatsApp Web. Aceasta vine să completeze capacitatea de căutare existentă a aplicației, care permite utilizatorilor să găsească conținut media, linkuri și documente printr-o metodă similară.

Quarterly Report - Editia 4

Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP disponibile pe iOS. Cum se pot accesa emulatoarele de jocuri
Retroarch și PPSSPP, două emulatoare de console de jocuri retro, sunt acum disponibile pe iOS. Utilizatorii de iPhone pot instala acum Retroarch și PPSSPP direct din App Store. Retroarch, mai...
Apple va lansa a doua generație de AirTag în 2025
Apple va lansa a doua generație de AirTag în 2025
Au trecut trei ani de la lansarea primului Apple AirTag, dispozitivul de urmărire care ajută utilizatorii să-și găsească obiectele pierdute sau furate. Deși informațiile despre o nouă...
#WhatsApp, #aplicatii, #Android, #ios , #WhatsApp