Cui ii ramane averea lui Whitney Houston? Poveste foarte incalcita

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 14:21
9356 citiri
Cui ii ramane averea lui Whitney Houston? Poveste foarte incalcita
Foto: Instagram

In contextul in care fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a fost deja deconectata de la aparate sau urmeaza in scurt timp, toata lumea se intreaba ce se va intampla cu averea cantaretei.

Fiica lui Whitney Houston, deja deconectata de la aparate?

Bobbi Kristina Brown (21 de ani) este singura fiica a regretatei canterete, gasita moarta, in cada, acum trei ani, in urma unei supradoze. Si daca va supravietui, printr-o minune - pentru ca medicii au anuntat deja familia ca nu mai pot face nimic -, aceasta nu se poate atinge de banii lasati de mama ei pana la 30 de ani.

Bobbi Kristina a incasat deja 10% din suma, adica circa 2 milioane de dolari, odata cu implinirea a 21 de ani. Alti 15% din suma urmau sa fie scosi la varsta de 25 de ani, iar restul la 30 de ani.

Fiica lui Whitney Houston se lupta sa traiasca: A deschis si a inchis ochii

In cazul in care va muri, insa, averea, care se ridica la 20 de milioane de dolari, va fi mostenita de mama lui Whitney Houston, Cissy Houston, si ea cantareata, dar de gospel, si de cei doi frati ai artistei, informeaza New York Daily News.

Initial, in testament se afla si tatal Kristinei, fostul sot al lui Whitney, Bobby Brown (46 de ani). In 2007, cand a divortat, Whitney si-a modificat testamentul. Bobby Brown are in prezent cinci copii.

Desi lucrurile par simple la prima vedere, exista o problema. Nick Gordon sustine ca este casatorit cu Bobbi Kristina, in timp ce Bobby Brown a dat un comunicat de presa in care afirma ca acest lucru nu e adevarat. Logodna este insa certa, insasi Bobbi Kristina postand pe retelele sociale fotografii cu inelul.

Noi detalii in cazul fiicei lui Whitney Houston, gasita inconstienta in cada

Daca Nick Gordon - care a fost crescut de la varsta de 12 ani de Whitney Houston chiar in casa sa, insa niciodata adoptat - va putea sa dovedeasca faptul ca e sotul lui Bobbi Kristina, situatia se schimba.

E posibil, totusi, ca insasi pacienta sa aiba un testament, caz in care acesta va decide tot.

Pe de alta parte, potrivit legilor din Georgia, tatal Kristinei este cel care mosteneste averea.

Presa mondena anunta ca familia si-a luat deja "adio" de la Bobbi Kristina, la sase zile de cand aceasta a fost gasita inconstienta in cada, in casa sa.

Conform ContactMusic, o sursa a declarat, zilele trecute, ca Nick s-ar fi mutat de acasa in 23 ianuarie, dupa o cearta cu Kristina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#mostenire Whitney Houston, #avere Whitney Houston, #mostenitori Whitney Houston , #murit